FORUMS

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

Huawei’s Rapid Rise to Third Place in the Smartphone Race

Huawei has quickly grown to become one of the world’s biggest … more

[Q] I I think I softbricked my phone.

4 posts
Thanks Meter: 0
 
By Havik1453, Junior Member on 15th May 2014, 03:51 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello, I have Galaxy S3 Mini I8190. I have rooted my phone today to Pack-Man 4.4.2. There was no problem while I am using my rooted phone. After all that I decided to unroot my phone and I tried to do that with Odin. I did select Auto Reboot and F. Reset Time and I did install official I8190 4.1.2 firmware. My phone reset himself after installing and stuck on samsung logo. Is there any way I can fix? Thanks.
 
 
15th May 2014, 04:08 PM |#2  
Senior Member
Flag Harare
Thanks Meter: 255
 
More
Quote:
Originally Posted by Havik1453

Hello, I have Galaxy S3 Mini I8190. I have rooted my phone today to Pack-Man 4.4.2. There was no problem while I am using my rooted phone. After all that I decided to unroot my phone and I tried to do that with Odin. I did select Auto Reboot and F. Reset Time and I did install official I8190 4.1.2 firmware. My phone reset himself after installing and stuck on samsung logo. Is there any way I can fix? Thanks.

yes, try
try
again
there are several threads of people having the same problem
please use the search to find all of these threads
and good luck
The Following User Says Thank You to efaustino84 For This Useful Post: [ View ]
15th May 2014, 04:22 PM |#3  
Havik1453's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I tried to look but I only find this http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2642274 and it didn't help me. I think because I have installed 4.1.2 version. Kies can't downgrade I think...
15th May 2014, 04:25 PM |#4  
xXPR0T0TYPEXx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 234
 
More
Quote:
Originally Posted by Havik1453

Hello, I have Galaxy S3 Mini I8190. I have rooted my phone today to Pack-Man 4.4.2. There was no problem while I am using my rooted phone. After all that I decided to unroot my phone and I tried to do that with Odin. I did select Auto Reboot and F. Reset Time and I did install official I8190 4.1.2 firmware. My phone reset himself after installing and stuck on samsung logo. Is there any way I can fix? Thanks.

After you installed successfully a stock rom then you have to do a factory reset in original Android recovery (factory reset with original Android recovery will delete all your data also on internal storage). Or try to reflash the Firmware
The Following User Says Thank You to xXPR0T0TYPEXx For This Useful Post: [ View ]
15th May 2014, 05:58 PM |#5  
Havik1453's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I think my problem is I didn't do any wipes in teamwin recovery. I installed the official firmware with Odin and I got bootloop. I don't know how to fix it. I tried the solution examples in this forum and I still have bootloop. By the way I had Cyanogen Mod 11.0 and I rooted Pack-Man 4.4.2 with Odin without doing any cache wipes etc, and I got bootloop after installing it. I really appreciate helps. Thanks.
Last edited by Havik1453; 15th May 2014 at 06:30 PM.
15th May 2014, 08:10 PM |#6  
tys0n's Avatar
Recognized Contributor
Flag Stockholm
Thanks Meter: 1,279
 
More
Yes you ned to wipe cache, dalvik and data when moving from one android version to another. Searxh for a "wipe"-file for i8190 to flash in odin.

Sent through time and space from my s3mini/CM11
The Following User Says Thank You to tys0n For This Useful Post: [ View ]
16th May 2014, 12:31 AM |#7  
Havik1453's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thumbs up
Thanks for the help all, I fixed the problem by doing wipe caches.Great community
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes