Post Reply

International Use Without Sprint unlock?

OP nxneko

15th May 2014, 05:53 PM   |  #1  
nxneko's Avatar
OP Senior Member
Flag Orlando
Thanks Meter: 36
 
177 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
This is SUPER important!

In aug I will be going to germany for two months, I need to have service, period. sprint will not even LET ME USE THEIR OWN ****TY SERVICE THATS 10X MORE EXPENSIVE THEN ATT OR VZW because I have a "spending limit" and want me to have them for 18 months before they allow me to go overseas or unlock phone for international use, and then they wont unlock phone for domestic use because of my spending limit... I had sprint for two years prior and the manager tried to make an exception due to that fact but since it was a "new account" they could not do a thing.

They said it was because of bad credit, Cap.One and Transu all show me in High 700s so I call BS...

So after a hearty backfire to them and international teams manager they did not offer any solutions. I seemed to have picked the ONLY CARRIER in the us that is a bunch of lunatics charging int. data prices from 2003 and not even letting me use it. I threatened to drop them again I spoke to two different managers....everything.


So....that is my dilema. I need a way to use it overseas by august, pronto.
The Following User Says Thank You to nxneko For This Useful Post: [ View ]
16th May 2014, 01:20 AM   |  #2  
Account currently disabled
Flag phoenix
Thanks Meter: 1,035
 
2,634 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by nxneko

This is SUPER important!

In aug I will be going to germany for two months, I need to have service, period. sprint will not even LET ME USE THEIR OWN ****TY SERVICE THATS 10X MORE EXPENSIVE THEN ATT OR VZW because I have a "spending limit" and want me to have them for 18 months before they allow me to go overseas or unlock phone for international use, and then they wont unlock phone for domestic use because of my spending limit... I had sprint for two years prior and the manager tried to make an exception due to that fact but since it was a "new account" they could not do a thing.

They said it was because of bad credit, Cap.One and Transu all show me in High 700s so I call BS...

So after a hearty backfire to them and international teams manager they did not offer any solutions. I seemed to have picked the ONLY CARRIER in the us that is a bunch of lunatics charging int. data prices from 2003 and not even letting me use it. I threatened to drop them again I spoke to two different managers....everything.


So....that is my dilema. I need a way to use it overseas by august, pronto.

Buy a unlocked g2 s4 or other phone because without sprint doing it ...not going to happen ... look at s5 they are locked the same way .... may not happen at all

Sent from my SM-G900P using Xparent BlueTapatalk 2
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Sprint Galaxy Note 3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank