Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Anyone seen this before?

OP grentuu

17th April 2014, 01:31 PM   |  #1  
grentuu's Avatar
OP Senior Member
Just outside of Manchester UK
Thanks Meter: 182
 
569 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Bit of an odd one.

I flashed the GPE RUU as per instructions and all appears to be working. Yet the bootloader screen shows the following

M8_UL PVT SHIP S-OFF
CID - 11111111
HBOOT 3.18.0.0000
RADIO 1.14.21331931.LA02_2G
OpenDSP-v32.2.2-00542-M8974.0213
OS-
eMMC-boot 2048mb
March 21st...

The query is the OS? It is completely blank?
17th April 2014, 09:51 PM   |  #2  
grentuu's Avatar
OP Senior Member
Just outside of Manchester UK
Thanks Meter: 182
 
569 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by grentuu

Bit of an odd one.

I flashed the GPE RUU as per instructions and all appears to be working. Yet the bootloader screen shows the following

M8_UL PVT SHIP S-OFF
CID - 11111111
HBOOT 3.18.0.0000
RADIO 1.14.21331931.LA02_2G
OpenDSP-v32.2.2-00542-M8974.0213
OS-
eMMC-boot 2048mb
March 21st...

The query is the OS? It is completely blank?

BUMP

I reinstalled the rom and the issue disappeared. I updated the GE boot loader / splash screen and installed TWRP. Checked again and all was fine.

Just booted into bootloader again ( a few hours later) and now OS is blank again???

Anyone?
18th April 2014, 12:16 AM   |  #3  
Recognized Contributor / Themer
Thanks Meter: 8,847
 
14,378 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
It's posted in some threads already, its starting to be a common problem. Nothing to really worry about.
16th May 2014, 04:59 AM   |  #4  
an0ther's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 216
 
594 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by grentuu

Bit of an odd one.

I flashed the GPE RUU as per instructions and all appears to be working. Yet the bootloader screen shows the following

M8_UL PVT SHIP S-OFF
CID - 11111111
HBOOT 3.18.0.0000
RADIO 1.14.21331931.LA02_2G
OpenDSP-v32.2.2-00542-M8974.0213
OS-
eMMC-boot 2048mb
March 21st...

The query is the OS? It is completely blank?

My OS is now blank too and was wondering if anyone has any input on this?
16th May 2014, 09:43 AM   |  #5  
EddyOS's Avatar
Recognized Contributor
Flag Liverpool, Merseyside
Thanks Meter: 3,233
 
13,604 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
From what I've heard flashing the firmware ZIP puts them back in but as said, it doesn't matter so long as the phone still works...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes