Post Reply

[help] Xperia SP LED not lights up to music in Bluetooth

OP orangpelupa

9th January 2014, 07:36 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 52
 
162 posts
Join Date:Joined: May 2012
hi, sorry im not really good in English..

my xperia SP refuses to light up its LED strip when listening music through bluetooth headphone. Is it broken? a bug? or its defective by design from sony?
its on latest FW


Thanks
16th May 2014, 12:45 AM   |  #2  
oscarstl's Avatar
Member
Flag Sevilla
Thanks Meter: 5
 
40 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by orangpelupa

hi, sorry im not really good in English..

my xperia SP refuses to light up its LED strip when listening music through bluetooth headphone. Is it broken? a bug? or its defective by design from sony?
its on latest FW


Thanks

I have the same problem bro
16th May 2014, 01:42 AM   |  #3  
Nanostray's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 107
 
643 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by oscarstl

I have the same problem bro

It's normal. Didnt do that on 4.1 either

Verstuurd vanaf mijn C5303 met Tapatalk
The Following User Says Thank You to Nanostray For This Useful Post: [ View ]
16th May 2014, 04:35 AM   |  #4  
ashis.kyal's Avatar
Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 77
 
412 posts
Join Date:Joined: May 2013
Donate to Me
More
Everyone having same problem but no solution
16th May 2014, 09:21 AM   |  #5  
Nanostray's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 107
 
643 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by ashis.kyal

Everyone having same problem but no solution

Like I said, it's totally normal

Verstuurd vanaf mijn C5303 met Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes