Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Album app not updating?

OP Herr Noobien

16th May 2014, 05:22 PM   |  #1  
OP Member
Flag Perth
Thanks Meter: 2
 
95 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Hi everyone, I just noticed today that my Album app doesn't seem to want to update to the latest version? Mine is stuck on 5.4.A.0.24 even though I know that the latest version is 6.0.A.0.26. I can't seem to update it through the update center, even though it still shows updates for Walkman and Movies. Is it just not working for me at the moment, or is it a problem with the servers?

Thanks!
16th May 2014, 07:12 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
324 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
I got the update in my first time, but when I had a factory reset, I never got it anymore.

Head here to get it manually :

http://www.xperiablog.net/2014/04/23...eria-handsets/
17th May 2014, 03:02 AM   |  #3  
OP Member
Flag Perth
Thanks Meter: 2
 
95 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Quote:
Originally Posted by dany20mh

I got the update in my first time, but when I had a factory reset, I never got it anymore.

Head here to get it manually :

http://www.xperiablog.net/2014/04/23...eria-handsets/

Thanks for the link!
Oddly enough you're describing the exact same problem I'm having: the app doesn't update after a factory reset. Any ideas as to why this happens? The odd thing is that the walkman and movie apps update normally
17th May 2014, 07:56 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
324 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
I don't know why, after I read this, I thought I got the update and when I checked it I saw I didn't and just install them manually...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes