FORUMS

Analysis & Opinion

HELP- Flashed wrong gapps

3 posts
Thanks Meter: 0
 
By glaciax, Junior Member on 30th March 2014, 01:21 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
First off, im a newbie.
I just installed Alpha 5 cm 11 kitkat from yajnab. Gapps didnt work so I flashed them, then I found out that they were wrong gapps, then I panicked and reinstalled my cm 11, but on welcome screen it keeps saying "android keyboard (aosp) has stopped" I can't do anything, I tried to reinstall cm multiple times and tried to reflash gapps with proper version, but I still can't get past welcome screen. Did i just "Brick" my fit? ((
 
 
30th March 2014, 01:45 PM |#2  
Harpratap's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 596
 
More
Quote:
Originally Posted by glaciax

First off, im a newbie.
I just installed Alpha 5 cm 11 kitkat from yajnab. Gapps didnt work so I flashed them, then I found out that they were wrong gapps, then I panicked and reinstalled my cm 11, but on welcome screen it keeps saying "android keyboard (aosp) has stopped" I can't do anything, I tried to reinstall cm multiple times and tried to reflash gapps with proper version, but I still can't get past welcome screen. Did i just "Brick" my fit? ((

Did you wipe everything before flashing?
goto mount & storage format system. format cache, format data.
install cm11 and then try to boot
Which gapps are you using btw?
30th March 2014, 01:53 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Harpratap

Did you wipe everything before flashing?
goto mount & storage format system. format cache, format data.
install cm11 and then try to boot
Which gapps are you using btw?

I wiped after flashing, but I tried with wiping before too.
Also I didn't make backup
I'm using mini-gapps-cm11-20140317 now
But I didn't wipe from mount & storage, i wiped from main screen.
Thanks for help, Im flashing now, I will update this post when it is done
30th March 2014, 02:04 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Ok, no more "android keyboard aosp stopped" but I still can't get past welcome screen, it says Welcome and i have to choose a language, and whatever i press it doesnt react? :/
edit: and home button doesn't work. my phone is gt-s5670 and i downloaded alpha 5 from here http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2581415
is it maybe wrong android version? Im desperate now

edit2: everything works now, i found out that i couldn't get past welcome screen is because my screen was too small, so i needed to just flip screen horizontally to see > button... -.-
edit3: after i finish with setup wizard, it says unfortunately, setup wizard has stopped.. ok im really sad now
edit4: yay fixed everything. do you have gapps to recommend to me?
Last edited by glaciax; 30th March 2014 at 03:33 PM.
31st March 2014, 11:04 AM |#5  
Member
Thanks Meter: 11
 
More
Quote:
Originally Posted by glaciax

Ok, no more "android keyboard aosp stopped" but I still can't get past welcome screen, it says Welcome and i have to choose a language, and whatever i press it doesnt react? :/
edit: and home button doesn't work. my phone is gt-s5670 and i downloaded alpha 5 from here http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2581415
is it maybe wrong android version? Im desperate now

edit2: everything works now, i found out that i couldn't get past welcome screen is because my screen was too small, so i needed to just flip screen horizontally to see > button... -.-
edit3: after i finish with setup wizard, it says unfortunately, setup wizard has stopped.. ok im really sad now
edit4: yay fixed everything. do you have gapps to recommend to me?

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2699221
17th May 2014, 01:21 PM |#6  
jeffsamron's Avatar
Junior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by glaciax

Ok, no more "android keyboard aosp stopped" but I still can't get past welcome screen, it says Welcome and i have to choose a language, and whatever i press it doesnt react? :/
edit: and home button doesn't work. my phone is gt-s5670 and i downloaded alpha 5 from here http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2581415
is it maybe wrong android version? Im desperate now

edit2: everything works now, i found out that i couldn't get past welcome screen is because my screen was too small, so i needed to just flip screen horizontally to see > button... -.-
edit3: after i finish with setup wizard, it says unfortunately, setup wizard has stopped.. ok im really sad now
edit4: yay fixed everything. do you have gapps to recommend to me?


How did you fix it?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes