FORUMS
Remove All Ads from XDA

HELP- Flashed wrong gapps

3 posts
Thanks Meter: 0
 
By glaciax, Junior Member on 30th March 2014, 01:21 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
First off, im a newbie.
I just installed Alpha 5 cm 11 kitkat from yajnab. Gapps didnt work so I flashed them, then I found out that they were wrong gapps, then I panicked and reinstalled my cm 11, but on welcome screen it keeps saying "android keyboard (aosp) has stopped" I can't do anything, I tried to reinstall cm multiple times and tried to reflash gapps with proper version, but I still can't get past welcome screen. Did i just "Brick" my fit? ((
 
 
30th March 2014, 01:45 PM |#2  
Harpratap's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 599
 
More
Quote:
Originally Posted by glaciax

First off, im a newbie.
I just installed Alpha 5 cm 11 kitkat from yajnab. Gapps didnt work so I flashed them, then I found out that they were wrong gapps, then I panicked and reinstalled my cm 11, but on welcome screen it keeps saying "android keyboard (aosp) has stopped" I can't do anything, I tried to reinstall cm multiple times and tried to reflash gapps with proper version, but I still can't get past welcome screen. Did i just "Brick" my fit? ((

Did you wipe everything before flashing?
goto mount & storage format system. format cache, format data.
install cm11 and then try to boot
Which gapps are you using btw?
30th March 2014, 01:53 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Harpratap

Did you wipe everything before flashing?
goto mount & storage format system. format cache, format data.
install cm11 and then try to boot
Which gapps are you using btw?

I wiped after flashing, but I tried with wiping before too.
Also I didn't make backup
I'm using mini-gapps-cm11-20140317 now
But I didn't wipe from mount & storage, i wiped from main screen.
Thanks for help, Im flashing now, I will update this post when it is done
30th March 2014, 02:04 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Ok, no more "android keyboard aosp stopped" but I still can't get past welcome screen, it says Welcome and i have to choose a language, and whatever i press it doesnt react? :/
edit: and home button doesn't work. my phone is gt-s5670 and i downloaded alpha 5 from here http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2581415
is it maybe wrong android version? Im desperate now

edit2: everything works now, i found out that i couldn't get past welcome screen is because my screen was too small, so i needed to just flip screen horizontally to see > button... -.-
edit3: after i finish with setup wizard, it says unfortunately, setup wizard has stopped.. ok im really sad now
edit4: yay fixed everything. do you have gapps to recommend to me?
Last edited by glaciax; 30th March 2014 at 03:33 PM.
31st March 2014, 11:04 AM |#5  
Member
Thanks Meter: 11
 
More
Quote:
Originally Posted by glaciax

Ok, no more "android keyboard aosp stopped" but I still can't get past welcome screen, it says Welcome and i have to choose a language, and whatever i press it doesnt react? :/
edit: and home button doesn't work. my phone is gt-s5670 and i downloaded alpha 5 from here http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2581415
is it maybe wrong android version? Im desperate now

edit2: everything works now, i found out that i couldn't get past welcome screen is because my screen was too small, so i needed to just flip screen horizontally to see > button... -.-
edit3: after i finish with setup wizard, it says unfortunately, setup wizard has stopped.. ok im really sad now
edit4: yay fixed everything. do you have gapps to recommend to me?

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2699221
17th May 2014, 01:21 PM |#6  
jeffsamron's Avatar
Junior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by glaciax

Ok, no more "android keyboard aosp stopped" but I still can't get past welcome screen, it says Welcome and i have to choose a language, and whatever i press it doesnt react? :/
edit: and home button doesn't work. my phone is gt-s5670 and i downloaded alpha 5 from here http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2581415
is it maybe wrong android version? Im desperate now

edit2: everything works now, i found out that i couldn't get past welcome screen is because my screen was too small, so i needed to just flip screen horizontally to see > button... -.-
edit3: after i finish with setup wizard, it says unfortunately, setup wizard has stopped.. ok im really sad now
edit4: yay fixed everything. do you have gapps to recommend to me?


How did you fix it?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes