Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,732,619 Members 52,319 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM]Unofficial CM11 - PRE-ALPHA 1- 08/03/2014-Unlock Bootloader Only-Uploaded

Tip us?
 
Tof37
Old
#11  
Tof37's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 2579
Posts: 602
Join Date: Oct 2009
Location: Tours

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Hzu View Post
Maybe this is just me, or does anyone also have their sdcard almost wiped out while using this ROM? I'm not sure what caused it, but all that I know is that a lot of my files are missing ever since I booted into this ROM. I remember wiping the data with the recovery from this kernel, but again, I am not sure if that is the cause of it. If not, it might be something else that I did before that, that is why I need to know if anyone else experienced the same thing as me.

I'm not expecting anything from a pre-alpha build, but the fact that it boots and we have a hope alone fascinates me.
Strange issue ... didn't noticed that ...

As sdcard was only recognised and mounted in recovery + you may have app installed on your sd, wiping data should be the cause.
Can't be rom installation cause sd is not mounted / recognized in user land.

As Hzu asked, did someone else had this issue ?
If you like my work, and want to help me click here to donate

Semc Debrand Engine Contributor

Member of Team XSonX10
---------------------------------------------------------
My contributions on XDA

Achotjan's remplacement Stock- Light Version

X10s Rom

Fast java sources decompiler
 
Kornelije23
Old
#12  
Member
Thanks Meter 61
Posts: 85
Join Date: Feb 2013
Location: Busovaca
Quote:
Originally Posted by Tof37 View Post
As Hzu asked, did someone else had this issue ?

No it must have been something in his phone, i did not have any problems, rom buted fine, and when i returned to feras v37 everything was ok.
The Following 2 Users Say Thank You to Kornelije23 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
kamalyaadav
Old
#13  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 15
Join Date: Jan 2008
Quote:
Originally Posted by Tof37 View Post

As Hzu asked, did someone else had this issue ?
I also do not have any problem with this ROM. Some thing is wrong with him..................................
The Following 2 Users Say Thank You to kamalyaadav For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Dr Goodvibes
Old
#14  
Dr Goodvibes's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 614
Posts: 612
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by Kornelije23 View Post
No it must have been something in his phone, i did not have any problems, rom booted fine, and when I returned to feras v37 everything was ok.
Same here, but I returned to Tof37 GB 2.3 X10S v9 ROM
CWM recovery and all fine.
The Following 2 Users Say Thank You to Dr Goodvibes For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Kornelije23
Old
#15  
Member
Thanks Meter 61
Posts: 85
Join Date: Feb 2013
Location: Busovaca
Quote:
Originally Posted by Dr Goodvibes View Post
Same here, but I returned to Tof37 GB 2.3 X10S v9 ROM
CWM recovery and all fine.
How good is that room compaired to feras v37, i have tried x10s v9 a long time ago, so is it worth trying it again ?
 
Hzu
Old
#16  
Senior Member
Thanks Meter 526
Posts: 1,478
Join Date: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by Tof37 View Post
Strange issue ... didn't noticed that ...

As sdcard was only recognised and mounted in recovery + you may have app installed on your sd, wiping data should be the cause.
Can't be rom installation cause sd is not mounted / recognized in user land.

As Hzu asked, did someone else had this issue ?
Quote:
Originally Posted by Kornelije23 View Post
No it must have been something in his phone, i did not have any problems, rom buted fine, and when i returned to feras v37 everything was ok.
Quote:
Originally Posted by kamalyaadav View Post
I also do not have any problem with this ROM. Some thing is wrong with him..................................
Quote:
Originally Posted by Dr Goodvibes View Post
Same here, but I returned to Tof37 GB 2.3 X10S v9 ROM
CWM recovery and all fine.
I see, thank you for your responses. Something must have happened before I flashed the ROM. Well, a lot of things happened, but I'm glad it's not this ROM that caused it.
Obsolete Stuffs:
- FXP #125 CM7.2 ROM + #125 Kernel + Google Apps .FTF for Flashtool 0.8+
- Toolset for packaging FXP CM9 kernel .FTF
- Toolset for packaging FXP CM7 kernel .FTF
- Colour bug fix for FXP 121+ CM9.0 (Fixed as of #127.)
- Patch for camera (FXP CM7.2); removed as it was fixed in release #116.
- Patch for sensors (FXP CM7.2); removed as it was fixed in release #115.
The Following User Says Thank You to Hzu For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mikemike0123
Old
#17  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 3
Join Date: Oct 2009
Location: Caloocan
Quote:
Originally Posted by Kornelije23 View Post
How good is that room compaired to feras v37, i have tried x10s v9 a long time ago, so is it worth trying it again ?
um since this alpha alot of things dont work like the wifi/camera/audio/bluetooth/many applications.......and as such is not suited for daily use but its snappy and for a alpha is quite stable .
The Following User Says Thank You to mikemike0123 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
kamalyaadav
Old
#18  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 15
Join Date: Jan 2008
Any progress bro ????????
or we should forget about this rom, because this is too much wait.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes