FORUMS

How to Listen to Beats 1 on Android Right Now

If you felt a bit left out by Apple launching their own online radio station Beats 1 … more

NVidia SHIELD TV – XDA TV Device Review

The SHIELD TV is a not an Android smartphone device. However, that doesn’t mean it … more

PSA: Having cellular connectivity or texting issues tonight?

You’re not alone…Tonight, many users are experiencing a myriad … more

Beats Music No Longer Accepting New Accounts

Whenever Apple launches a new product or service, it definitely manages to grab the … more

Does Z2 has touch screen issue like Z1?

570 posts
Thanks Meter: 139
 
By El.Guaje, Senior Member on 19th April 2014, 05:54 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Wonder if anybody face this problem?

On Z1
https://www.youtube.com/watch?v=oj1P0X12r_A
 
 
19th April 2014, 07:48 AM |#2  
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 67
 
More
Everything is fine. Tested 6 times without any problem.

Gesendet von meinem D6503 mit Tapatalk
The Following User Says Thank You to KevinB88 For This Useful Post: [ View ]
19th April 2014, 03:10 PM |#3  
El.Guaje's Avatar
OP Senior Member
Flag Ho Chi Minh
Thanks Meter: 139
 
More
Quote:
Originally Posted by KevinB88

Everything is fine. Tested 6 times without any problem.

Gesendet von meinem D6503 mit Tapatalk

I think you should play heavy games and test the touch screen for 5 or 6 times to make sure that everything is ok
19th April 2014, 07:08 PM |#4  
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 67
 
More
Or 5 minutes 4k video[emoji3]

Gesendet von meinem D6503 mit Tapatalk
The Following User Says Thank You to KevinB88 For This Useful Post: [ View ]
20th April 2014, 02:10 AM |#5  
El.Guaje's Avatar
OP Senior Member
Flag Ho Chi Minh
Thanks Meter: 139
 
More
Quote:
Originally Posted by KevinB88

Or 5 minutes 4k video[emoji3]

Gesendet von meinem D6503 mit Tapatalk

Thanks for your confirmation. Looks like Z2 will stay with me for long time
21st April 2014, 11:03 AM |#6  
alchopop's Avatar
Senior Member
Flag Cambridge
Thanks Meter: 128
 
More
Talking
Quote:
Originally Posted by El.Guaje

Thanks for your confirmation. Looks like Z2 will stay with me for long time

Touchscreen is perfect, no issue at all
The Following User Says Thank You to alchopop For This Useful Post: [ View ]
21st April 2014, 12:17 PM |#7  
Senior Member
Flag West Sussex, UK
Thanks Meter: 74
 
More
If you go into the service mode (open dialer, type *#*#service#*#*), you can test the touch screen. Mine is all good at the moment.

Sent with Tapatalk
The Following User Says Thank You to mushtafa For This Useful Post: [ View ]
21st April 2014, 05:26 PM |#8  
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 67
 
More
Or you go to settings, about phone and diagnosis[emoji6]

Gesendet von meinem D6503 mit Tapatalk
The Following User Says Thank You to KevinB88 For This Useful Post: [ View ]
17th May 2014, 06:10 PM |#9  
Member
Thanks Meter: 7
 
More
I have a Z2 that is intermittently experiencing this issue. It seems to occur when I have a lot of apps open (but closing them does not help~. I'm trying to get the handset replaced as it is unusable like this.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes