Post Reply

[Q] XT926 Stuck on Bootloader/Eye

18th May 2014, 12:09 AM   |  #21  
bweN diorD's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 610
 
1,459 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by ExPwN

I used a different cable. The one I was using was charge only for some reason. I'm waiting for it to finish now

keep your fingers crossed lol
The Following User Says Thank You to bweN diorD For This Useful Post: [ View ]
18th May 2014, 12:13 AM   |  #22  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
17 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by bweN diorD

keep your fingers crossed lol

Holy **** it worked, thank you thank you thank you
18th May 2014, 12:15 AM   |  #23  
bweN diorD's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 610
 
1,459 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by ExPwN

Holy **** it worked, thank you thank you thank you

no problem
after you recover your data, i suggest you fdr from recovery just to clean things up and ensure this wont happen again any time soon.
The Following User Says Thank You to bweN diorD For This Useful Post: [ View ]
18th May 2014, 12:17 AM   |  #24  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
17 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by bweN diorD

no problem
after you recover your data, i suggest you fdr from recovery just to clean things up and ensure this wont happen again any time soon.

I'm assuming fdr is factory data reset? I wish you could've heard her on the phone, she started crying!
18th May 2014, 12:21 AM   |  #25  
bweN diorD's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 610
 
1,459 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by ExPwN

I'm assuming fdr is factory data reset? I wish you could've heard her on the phone, she started crying!

yes factory data reset. i would if it were mine but its up to you.
glad you got it fixed either way
18th May 2014, 12:22 AM   |  #26  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
17 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Cool
Quote:
Originally Posted by bweN diorD

yes factory data reset. i would if it were mine but its up to you.
glad you got it fixed either way

I'll do it after everything gets backed up. Once again thanks lol
The Following User Says Thank You to ExPwN For This Useful Post: [ View ]
18th May 2014, 12:37 AM   |  #27  
MaverickCoast's Avatar
Senior Member
Flag Illinois
Thanks Meter: 20
 
168 posts
Join Date:Joined: May 2009
That's what I hate about the M8. You can't pull the battery. I came from the the Galaxy 3 and I miss that! If all else failed, pull the battery! Love everything else about the M8, though!

Sent from my HTC6525LVW using XDA Free mobile app
18th May 2014, 12:49 AM   |  #28  
bweN diorD's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 610
 
1,459 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by MaverickCoast

That's what I hate about the M8. You can't pull the battery. I came from the the Galaxy 3 and I miss that! If all else failed, pull the battery! Love everything else about the M8, though!

Sent from my HTC6525LVW using XDA Free mobile app

battery pull would not have fixed this issue in my opinion.
i have seen it before and usually something is corrupt.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in RAZR HD Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank