Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,814,238 Members 49,583 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] wifi wont turn on

Tip us?
 
bjsmith93
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: May 2014
Default [Q] wifi wont turn on

hi guys, been having problems with my wifi not turning for a couple of days. when i hit the button in the notification bar it turns a dim green, then turns back off. i have tried restarting, taking battery out, i rooted my phone and changed the name of wpa supplicant in data/misc/wifi. i even installed cyanogenmod and nothing has seemed to work. the most common fix appears to be removing the battery but its not doing anything for me and i dont really have any ideas as to what i could do. any ideas or links for a solution would be greatly appreciated
 
Aweshocked
Old
#2  
Aweshocked's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 146
Join Date: Mar 2013
Location: Paterson

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by bjsmith93 View Post
hi guys, been having problems with my wifi not turning for a couple of days. when i hit the button in the notification bar it turns a dim green, then turns back off. i have tried restarting, taking battery out, i rooted my phone and changed the name of wpa supplicant in data/misc/wifi. i even installed cyanogenmod and nothing has seemed to work. the most common fix appears to be removing the battery but its not doing anything for me and i dont really have any ideas as to what i could do. any ideas or links for a solution would be greatly appreciated
If flashing a new ROM doesn't work, then something serious is up. Try flashing stock firmware and I'm guessing if that doesn't work it could be a hardware problem

Sent from my SPH-L720 using XDA Free mobile app
 
bjsmith93
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: May 2014
okay i will try that, i was on unrooted stock android when i started having this problem but maybe going back will fix it. i recently got the phone from bestbuy as a geek squad replacement so could it just be a bad phone? wifi worked at first but maybe something came loose inside
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes