Post Reply

[Q] Edit Statusbar Icon ?

OP GSculerlor

17th May 2014, 03:55 PM   |  #1  
GSculerlor's Avatar
OP Senior Member
Flag Malang
Thanks Meter: 84
 
430 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Hi guys, I need answer for my weird question. Here is my cond :
I want to edit my statusbar icon. In my statusbar, icons is in drawable_ldpi. But i want to change with icons with size more than the old one (drawable_hdpi). So, how to replace it ? Cause if i just replace it on drawable_ldpi will definitely error when recompile. Thanks
17th May 2014, 09:10 PM   |  #2  
Lemon_Lime`s's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
199 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by GSculerlor

Hi guys, I need answer for my weird question. Here is my cond :
I want to edit my statusbar icon. In my statusbar, icons is in drawable_ldpi. But i want to change with icons with size more than the old one (drawable_hdpi). So, how to replace it ? Cause if i just replace it on drawable_ldpi will definitely error when recompile. Thanks

something when u replace icon from hdpi to ldpi for example, no need to resize it . Android do the work .
If u change icon u must not change it name to . It must same name as before .

Sent from tapatalk using smartphone
The Following User Says Thank You to Lemon_Lime`s For This Useful Post: [ View ]
18th May 2014, 05:18 AM   |  #3  
mohamedrashad's Avatar
Senior Member
Flag ismailia
Thanks Meter: 452
 
956 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by Lemon_Lime`s

something when u replace icon from hdpi to ldpi for example, no need to resize it . Android do the work .
If u change icon u must not change it name to . It must same name as before .

Sent from tapatalk using smartphone

Just copy from HDPI folder to LDPI and recompile

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to mohamedrashad For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
icon, statusbar
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Y GT-S5360 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank