Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,778,591 Members 36,460 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Please help! My device wont connect to USB

Tip us?
 
TCBCSM
Old
(Last edited by TCBCSM; 17th May 2014 at 06:19 PM.) Reason: missed some important info
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: May 2014
Default Please help! My device wont connect to USB

Hey guys TCB here, I need help!

I rooted my phone and unlocked it used the all in one tool kit.There is no OS installed on the mobile, I installed a rom in twrp than after it as done, it boot looped than locked up and I accidentally deleted the OS

my phone is htc one s (s4)

I can get into bootloader / fastboot menu I can get into twrp, when I connect usb it says "fastboot usb in red" in the fastboot boot loader menu so that should be connected but its not. Only time it connects is in twrp, my computer will detect "htc mtp device" it shows up fine in device manager, but after about 10 secs the device is no longer be detected and yellow ! will show over "htc mtp device" in device manager. What is weird even more is I can run certain command with adb " adb devices" tells me its connected but it wont sideload or fastboot , it just says "waiting for device". I can restart the usb by "adb usb", it will temporary install and run but 10sec or so later is disconnects and yellow! will show over "htc mtp device" in the device manager. Does anyone have an idea how to fix this? Is my phone a hard brick now?

Please help me.


Thank you very much.
 
TCBCSM
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: May 2014
Quote:
Originally Posted by TCBCSM View Post
Hey guys TCB here, I need help!

I rooted my phone and unlocked it used the all in one tool kit.There is no OS installed on the mobile, I installed a rom in twrp than after it as done, it boot looped than locked up and I accidentally deleted the OS

my phone is htc one s (s4)

I can get into bootloader / fastboot menu I can get into twrp, when I connect usb it says "fastboot usb in red" in the fastboot boot loader menu so that should be connected but its not. Only time it connects is in twrp, my computer will detect "htc mtp device" it shows up fine in device manager, but after about 10 secs the device is no longer be detected and yellow ! will show over "htc mtp device" in device manager. What is weird even more is I can run certain command with adb " adb devices" tells me its connected but it wont sideload or fastboot , it just says "waiting for device". I can restart the usb by "adb usb", it will temporary install and run but 10sec or so later is disconnects and yellow! will show over "htc mtp device" in the device manager. Does anyone have an idea how to fix this? Is my phone a hard brick now?

Please help me.


Thank you very much.
Installing '/sdcard/Liquid-Kitkat-v3.0-NIGHTLY-d2att.zip'...
Checking for MD5 file...
Skipping MD5 check: no MD5 file found.
Warning: No file_contexts
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
\ ) ( )\ ) )\ )
(()/ ( ( )\ ( (()/((()/(
(_)) ((_) (_)_) /((_)(_)) (_))
| | (_) / _ \ (_))( |_ _| | \
| |__ | || (_) || || | | | | |) |
|____||_| \__\_\ \_,_||___| |___/
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
<%%% Liquid-Kitkat %%%>
<%%% By LiquidSmooth %%%>
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Erasing System...
error: make_ext4fs: open: No such file or directory
longjmp botch.
E:Error in /sdcard/Liquid-Kitkat-v3.0-NIGHTLY-d2att.zip
(Status 0)
Error flashing zip '/sdcard/Liquid-Kitkat-v3.0-NIGHTLY-d2att.zip'
Updating partition details...
I:Unable to mount '/usb-otg'
I:Actual block device: '', current file system: 'vfat'
I:Set page: 'flash_done'
I:Set page: 'clear_vars'
I:Set page: 'install'
I:Set page: 'main'
I:Set page: 'clear_vars'
I:Set page: 'main2'
I:Set page: 'wipe'
I:Set page: 'confirm_action'
I:Set page: 'action_page'
Formatting Cache using mke2fs...
I:mke2fs command: mke2fs -t ext4 -m 0 /dev/block/mmcblk0p34
mke2fs 1.41.12 (17-May-2010)
Done.
I:Recreating /cache/recovery folder.
I:Version number saved to '/cache/recovery/.version'
Updating partition details...
I:Unable to mount '/usb-otg'
I:Actual block device: '', current file system: 'vfat'
I:Set page: 'action_complete'
I:Set page: 'clear_vars'
I:Set page: 'wipe'
I:Set page: 'confirm_action'
I:Set page: 'action_page'

Wiping Dalvik Cache Directories...
Cleaned: /data/dalvik-cache...
-- Dalvik Cache Directories Wipe Complete!

Updating partition details...
I:Unable to mount '/usb-otg'
I:Actual block device: '', current file system: 'vfat'
I:Set page: 'action_complete'
I:Set page: 'clear_vars'
I:Set page: 'wipe'
I:Set page: 'main'
I:Set page: 'clear_vars'
I:Set page: 'main2'
I:Set page: 'advanced'
I:Set page: 'confirm_action'
I:Set page: 'action_page'
I:Copying file /tmp/recovery.log to /sdcard/recovery.log
Copied recovery log to /sdcard.
I:Set page: 'action_complete'
I:Set page: 'clear_vars'
I:Set page: 'advanced'
I:Set page: 'main'
I:Set page: 'clear_vars'
I:Set page: 'main2'
I:Set page: 'install'
I:Set page: 'main'
I:Set page: 'clear_vars'
I:Set page: 'main2'
I:Set page: 'advanced'
I:Set page: 'confirm_action'
I:Set page: 'clear_vars'
I:Set page: 'advanced'
I:Set page: 'confirm_action'
I:Set page: 'action_page'
I:fix permissions started!
I:Mount: Unable to find partition for path '/sd-ext'
Can't check permissions
after Factory Reset.
Please boot rom and try
again after you reboot into
recovery.
I:Unmounting main partitions...
Done.

I:Set page: 'action_complete'
I:Set page: 'clear_vars'
I:Set page: 'main2'
I:Set page: 'advanced'
I:Set page: 'confirm_action'
I:Set page: 'action_page'
I:Copying file /tmp/recovery.log to /sdcard/recovery.log
 
stratoffies
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Feb 2014
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1667929

I think you can adb push the rom zip to your phone and reflash the rom after a full wipe.

Also flash boot image if you are s-on.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes