FORUMS

Samsung Galaxy S6 To Receive Major Camera Update

When the Samsung Galaxy S6 and S6 Edge were launched, they became the prime focus for … more

Tactile: An Addicting Game with Beautiful Material Design

The game industry has been around for decades, catering to a wide … more

Android’s Consistency and The User Experience

This is a site of power users, and it is fair to say that most of us are more … more

Which Manufacturer (And Device) Made You Choose Android?

The beautiful thing about Android is that there is so much to choose from. … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Problem with graphics in Where's My Perry

5th May 2014, 05:20 PM |#1  
ScarabeusIV's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Hello,
i'm having a problem while trying to play Where's My Perry.
APK installs, i can run it, i'm seeing the main menu and it's looking fine, without any bugs.
But when i tap Play, that's what happen with screen:

I think the resolution is changing to HVGA and some of the screen is not visible.
If you know what to do, write the solution in this thread.
Cheers!
 
 
5th May 2014, 05:23 PM |#2  
mohamedrashad's Avatar
Senior Member
Flag ismailia
Thanks Meter: 592
 
More
Just search for a qvga version of this game

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to mohamedrashad For This Useful Post: [ View ]
5th May 2014, 05:28 PM |#3  
ScarabeusIV's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by mohamedrashad

Just search for a qvga version of this game

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2

That's what i did. I downloaded it from someone's blog. The post was named "Where is My Perry? armv6/qvga"
I was getting that bug on every WMP apk i installed (some of the apks just fc'ed).
5th May 2014, 09:14 PM |#4  
mohamedrashad's Avatar
Senior Member
Flag ismailia
Thanks Meter: 592
 
More
Quote:
Originally Posted by ScarabeusIV

That's what i did. I downloaded it from someone's blog. The post was named "Where is My Perry? armv6/qvga"
I was getting that bug on every WMP apk i installed (some of the apks just fc'ed).

Try chain fire and reduce textures, this might work

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to mohamedrashad For This Useful Post: [ View ]
6th May 2014, 05:04 PM |#5  
ScarabeusIV's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by mohamedrashad

Try chain fire and reduce textures, this might work

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2

It didn't work, only thing it did was that bad graphics also in main menu.
14th May 2014, 01:23 PM |#6  
ChristianMonteon's Avatar
Member
Thanks Meter: 11
 
More
Search.
Search this game for ArmV6. then try again.
18th May 2014, 02:52 PM |#7  
ScarabeusIV's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by ChristianMonteon

Search this game for ArmV6. then try again.

If it wasnt for armv6 it wouldnt even install

Wysłane z mojego Y przy użyciu Tapatalka
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes