Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] How to activate Swap function in ROM New Mokee OS?

OP Noel212

18th May 2014, 09:31 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 6
 
18 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Hi everyone,

I'm using ROM base CM7 Mokee OS for Dell Streak 5 as in this thread:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2288489

And this ROM is perfectly run using kernel DSC_Phoenix_CM-rel3.zip
But I'm not be able to activate Swap function


Kindly please advise, Thank You.
18th May 2014, 03:10 PM   |  #2  
Strephon Alkhalikoi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 429
 
1,429 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Update your kernel as it apparently doesn't support zRAM. The U30 kernel is available here and includes zRAM support.
Last edited by Strephon Alkhalikoi; 18th May 2014 at 03:17 PM.
18th May 2014, 05:04 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 6
 
18 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by Strephon Alkhalikoi

Update your kernel as it apparently doesn't support zRAM. The U30 kernel is available here and includes zRAM support.

Thank You Strephon,

I will look into it. the boot_cm.img will be updated via flash (what is the flash command to flash boot_cm.img?)
And how to flash modules.zip and flashable_CM.zip? (via recovery?)

And if it was not working, can I go back to previous boot.img by restoring nandroid backup?

EDIT: Solved, Thank you Strephon.
Last edited by Noel212; 18th May 2014 at 06:12 PM. Reason: EDIT: Solved
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes