Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] HELP

OP giampi97

18th May 2014, 05:23 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2014
I really need help. This is the first time i try too install cyanogen on my xperia t and i am in big trouble.
I followed this guide "How to Install CyanogenMod on the Sony Xperia T ("mint")"on the cyano wiki and i installed the last nightly for my phone.
In the ClockworkMod Recovery i saved a backup before installing cyanogen. Then i started the phone and i had no IMEI so my phone couldn t get the TIM service and i couldn t do or receive any call. So i came back to the clockworkmod recovery, did a wipe and than selected the "restore" option. After this, it asked me if i wanted to root and i sayed yes. Now my phone is a paperweight... I can not even put the phone into fastboot mode. I don' t know what to do!!

Please, help
18th May 2014, 05:26 PM   |  #2  
Ben Ling's Avatar
Recognized Themer
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 8,359
 
4,280 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by giampi97

I really need help. This is the first time i try too install cyanogen on my xperia t and i am in big trouble.
I followed this guide "How to Install CyanogenMod on the Sony Xperia T ("mint")"on the cyano wiki and i installed the last nightly for my phone.
In the ClockworkMod Recovery i saved a backup before installing cyanogen. Then i started the phone and i had no IMEI so my phone couldn t get the TIM service and i couldn t do or receive any call. So i came back to the clockworkmod recovery, did a wipe and than selected the "restore" option. After this, it asked me if i wanted to root and i sayed yes. Now my phone is a paperweight... I can not even put the phone into fastboot mode. I don' t know what to do!!

Please, help

How about flashmode?

Sent from my Sony Xperia™ Z using XDA Premium
18th May 2014, 05:29 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2014
I have been able to put it in fastboot mode again and now i am in the ClockworkMod Recovery again now. What should i do?

I have tried again to restore, this time i said no when i asked me to root, however the phone still don' t boot. Should i try to reinstall Cyano?

Ok, i have reinstalled Cyano and the phone works.
But i still have the problem of the Imei and "no connection"

PS:
I know my imei but i don t know how to configure it in the phone
Last edited by giampi97; 18th May 2014 at 06:04 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes