Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,769,680 Members 45,936 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Need help rooting ATT Flex D950 Kitkat

Tip us?
 
Bruno_lp
Old
#11  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by brittoking View Post
Is telcel an international carrier? Or pre paid? Pretty sure if your PHONE MODEL is a D950 then it should work regardless of your carrier.

Sent from my LG-D950 using XDA Premium 4 mobile app
What did you mean with international carrier?
I have a data plan here with telcel that can be the problem?
I have been search specifically this model but with telcel and there is no videos
 
Da Kine
Old
#12  
Da Kine's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1429
Posts: 2,203
Join Date: Apr 2011
Location: Santa Rosa, Ca

 
DONATE TO ME
Go to Settings> General> About Phone> Hardware Information

What exactly does it say under Model Number?
The Following User Says Thank You to Da Kine For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Bruno_lp
Old
#13  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by Da Kine View Post
Go to Settings> General> About Phone> Hardware Information

What exactly does it say under Model Number?
LG-D950
 
softballjunkee13
Old
#14  
softballjunkee13's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1423
Posts: 1,994
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by Bruno_lp View Post
Yes, i thought that and i reinstall the adb and the lg drivers, you don't think that maybe the reason is that my g flex is telcel and no at&t?
Im sure that the model is the same (D950) but what do you think?
Did u install the pc software in usb connection method in ur settings?

Sent from my LG-D950 using Xparent Blue Tapatalk 2
 
Bruno_lp
Old
#15  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by softballjunkee13 View Post
Did u install the pc software in usb connection method in ur settings?

Sent from my LG-D950 using Xparent Blue Tapatalk 2
Yes, that could be the problem? I'm from Mexico
 
marcoarh
Old
#16  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Jul 2009
Thumbs up Root lg g flex telcel

Quote:
Originally Posted by Bruno_lp View Post
No, i have JB 4.2.2 but the ioroot doesn´t work, it shows this:

adbd cannot run as root in production builds
error: device not found


You don´t know why happen this?
hi, i used the one that says: "Para el modelo de Claro Puerto Rico descarga este archivo modificado por mi ioroot25mod.zip" in this page:
androidpuertorico. blogspot .mx/2014/04/ como-rootear-el-lg-g-flex-de-claro .html (solo quita los espacios - just delete spaces) and worked fine for my flex from telcel.

Saludos.
 
Bruno_lp
Old
#17  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by marcoarh View Post
hi, i used the one that says: "Para el modelo de Claro Puerto Rico descarga este archivo modificado por mi ioroot25mod.zip" in this page:
androidpuertorico. blogspot .mx/2014/04/ como-rootear-el-lg-g-flex-de-claro .html (solo quita los espacios - just delete spaces) and worked fine for my flex from telcel.

Saludos.
Muchas gracias, funcionó perfecto.
Y disculpa tu no sabrás de una manera de actualizar a kit Kat? Ya ves que telcel tarda muchísimo en actualizar

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes