Post Reply

[Q]How to fix the gray status bar in JellyBean?

OP JhonAndrew

18th May 2014, 03:44 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Zamboanga City
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Hi, I hope someone would be patient to help me about this matter. I am trying to achieve a Kitkat UI using GravityBox on my phone with a stock 4.2.2 AOSP ROM (i believe). I have already set the following but why is it sometimes the status bar turns gray then when I reboot my phone the clock goes back to color blue again? -_-

Statusbar Colors: all set to color white, except the statusbar of course.
Transparency Management:
--> Launcher: 100%
--> Lockscreen: 56%

Here are some screenshots of what I am trying to say:


This is after when I have just rebooted my phone. I have to set the color of the clock to white again.


Even I have set already the statusbar to 100% transparent, there still a tint that appears.


Almost in every app, the statusbar turns gray. But in some app, its just fine. Black, just what I want.


18th May 2014, 05:15 PM   |  #2  
Vaibhav Chauhan's Avatar
Senior Member
Flag Dahod, Gujarat
Thanks Meter: 139
 
766 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by JhonAndrew

Hi, I hope someone would be patient to help me about this matter. I am trying to achieve a Kitkat UI using GravityBox on my phone with a stock 4.2.2 AOSP ROM (i believe). I have already set the following but why is it sometimes the status bar turns gray then when I reboot my phone the clock goes back to color blue again? -_-

Statusbar Colors: all set to color white, except the statusbar of course.
Transparency Management:
--> Launcher: 100%
--> Lockscreen: 56%

Here are some screenshots of what I am trying to say:


This is after when I have just rebooted my phone. I have to set the color of the clock to white again.


Even I have set already the statusbar to 100% transparent, there still a tint that appears.


Almost in every app, the statusbar turns gray. But in some app, its just fine. Black, just what I want.


its because of complete transparent statusbar
decrease the transparency
18th May 2014, 05:53 PM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Zamboanga City
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by Vaibhav Chauhan

its because of complete transparent statusbar
decrease the transparency

I dont think its because of the complete transparent statusbar because I've tried already not using the Transparency Management settings of GravityBox but it still happens. -_-
18th May 2014, 06:02 PM   |  #4  
Vaibhav Chauhan's Avatar
Senior Member
Flag Dahod, Gujarat
Thanks Meter: 139
 
766 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by JhonAndrew

I dont think its because of the complete transparent statusbar because I've tried already not using the Transparency Management settings of GravityBox but it still happens. -_-

i am also facing this problem its because of transparency of statusbar
use tinted statusbar xposed modules
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank