Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,804,576 Members 44,227 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] moto g stuck in bootloop.

Tip us?
 
jayrocky11
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: May 2014
Default [Q] moto g stuck in bootloop.

Hello everyone i am new here..

my moto g stuck in bootloop

fastboot -recovery and facatory reset also not working..

how can i fix this ?

moto g single sim 8gb
4.4.2 kitkat version

please reply me soon... waiting....
 
padhu1989
Old
#2  
padhu1989's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 75
Posts: 353
Join Date: Jun 2012
Location: Chennai
What you did and why you got the boot loop?

Sent from my XT1032 using XDA Premium 4 mobile app
 
jayrocky11
Old
(Last edited by jayrocky11; 7th May 2014 at 03:50 PM.)
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: May 2014
Quote:
Originally Posted by padhu1989 View Post
What you did and why you got the boot loop?

Sent from my XT1032 using XDA Premium 4 mobile app
may be after moto g update to kitkat version... i dont remember.....

last night my mobile switched off and morning i just put on charging... and bootloop starting......

my moto g is from UK tesco mobile. comes with jeally bean..

and i update OTA in india kitkat version...
 
jayrocky11
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: May 2014
I can't seem to get into the recovery menu!
When I boot into fastboot I can select ‘Recovery’.

so i have unlocked bootloader...
now...
It displays 'bootloader unlocked' warning, then screen goes blank for a few seconds.
Then 'bootloader unlocked warning' displays again and again.....
 
sinkadorable
Old
#5  
sinkadorable's Avatar
Member
Thanks Meter 4
Posts: 78
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by jayrocky11 View Post
I can't seem to get into the recovery menu!
When I boot into fastboot I can select ‘Recovery’.

so i have unlocked bootloader...
now...
It displays 'bootloader unlocked' warning, then screen goes blank for a few seconds.
Then 'bootloader unlocked warning' displays again and again.....
same in here
 
deej_roamer
Old
#6  
deej_roamer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 274
Posts: 304
Join Date: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by jayrocky11 View Post
I can't seem to get into the recovery menu!
When I boot into fastboot I can select ‘Recovery’.

so i have unlocked bootloader...
now...
It displays 'bootloader unlocked' warning, then screen goes blank for a few seconds.
Then 'bootloader unlocked warning' displays again and again.....
Are you sure you are using volume up button to select a choice.

Pressing power button just reboots, volume down navigates and volume up selects
I made that mistae quite a number of times!

---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

Quote:
Originally Posted by jayrocky11 View Post
may be after moto g update to kitkat version... i dont remember.....

last night my mobile switched off and morning i just put on charging... and bootloop starting......

my moto g is from UK tesco mobile. comes with jeally bean..

and i update OTA in india kitkat version...
Did you try flashing your phone back to Stock from fastboot?
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2542219
 
jayrocky11
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: May 2014
Quote:
Originally Posted by deej_roamer View Post
Are you sure you are using volume up button to select a choice.

Pressing power button just reboots, volume down navigates and volume up selects
I made that mistae quite a number of times!





---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------



Did you try flashing your phone back to Stock from fastboot?
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2542219

yes i am using volume up to select.. but not working any factory - recovery.. same bootloop comming again....


now i am goin to flash phone..... downloading stock.....
 
cyrus_ae
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Jun 2012
For you to be able to update the firmware (-> Android) there must not be root or a custom recovery on the phone. Remove both, flash again. Otherwise the updater throws an error and the phone will always reboot.
 
jayrocky11
Old
#9  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: May 2014
Quote:
Originally Posted by cyrus_ae View Post
For you to be able to update the firmware (-> Android) there must not be root or a custom recovery on the phone. Remove both, flash again. Otherwise the updater throws an error and the phone will always reboot.
hmmmm..okk

thanks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes