Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Offline Charging

OP leeweijie99

18th May 2014, 04:29 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 42
 
138 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
I have rooted my Xperia SP with doomlord's tool running android 4.3 locked bootloader, turned off my phone while charging and the charging icon appeared. So does that mean that I do not have the offline charging bug? Is the bug only on unlocked bootloader? Thanks
18th May 2014, 04:31 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 2,162
 
4,301 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by leeweijie99

I have rooted my Xperia SP with doomlord's tool running android 4.3 locked bootloader, turned off my phone while charging and the charging icon appeared. So does that mean that I do not have the offline charging bug? Is the bug only on unlocked bootloader? Thanks

Doomlord method or tool does not work on 4.3 so I think you've made an typo there.
If the animation pops up you dont have that bug..
18th May 2014, 04:42 PM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 42
 
138 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by mrjraider

Doomlord method or tool does not work on 4.3 so I think you've made an typo there.
If the animation pops up you dont have that bug..

I downgraded to 4.1, used doomlord's tool, and flashed existenz rom to get 4.3. Also, will I get the bug if I unlock my bootloader? Is the bug due to unlocked bootloader?
18th May 2014, 05:03 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 2,162
 
4,301 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by leeweijie99

I downgraded to 4.1, used doomlord's tool, and flashed existenz rom to get 4.3. Also, will I get the bug if I unlock my bootloader? Is the bug due to unlocked bootloader?

Aha okay good to know!
Uhm no I think not..
The Following User Says Thank You to mrjraider For This Useful Post: [ View ]
18th May 2014, 11:17 PM   |  #5  
Nanostray's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 107
 
646 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by leeweijie99

I downgraded to 4.1, used doomlord's tool, and flashed existenz rom to get 4.3. Also, will I get the bug if I unlock my bootloader? Is the bug due to unlocked bootloader?

What do you meam dissappeared? Doesn't it come up again when you press the power button? (not holding because then it will start booting )

Verstuurd vanaf mijn C5303 met Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes