Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,985 Members 41,169 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[BUG] Recent Apps doesn't work - Nexus 5

Tip us?
 
bosso6868
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Dec 2011
Default [BUG] Recent Apps doesn't work - Nexus 5

Hi,

for a few days now (can't remember when exactly) the recent apps button doesn't work anymore on my Nexus 5.
I have the newest nightly installed (4.4.2-20140513)
Pressing long on the recent apps button switches to the last opened app, but no list when pressing shortly.

Is this a bug? Do I have to change something in the settings?

Thanks and keep up the good work, I love Omni ROM

Hannes
 
maxwen
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 4461
Posts: 4,204
Join Date: Jun 2012

 
DONATE TO ME
Users fault
You have enabled OmniSwitch as default recents but its not running

Gesendet von meinem SGP311 mit Tapatalk
 
Maesto1943
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: May 2014
Quote:
Originally Posted by maxwen View Post
Users fault
You have enabled OmniSwitch as default recents but its not running
Gesendet von meinem SGP311 mit Tapatalk
I have a same problem.
OmniSwitch is disabled but stock recent apps not work.
If I enable Omiswitch - it work, but I prefer use stock recent app instead omniswitch, so I rollback to 20140425 night build

reproduced on SAMSUNG_L0LTE
 
maxwen
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 4461
Posts: 4,204
Join Date: Jun 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Maesto1943 View Post
I have a same problem.
OmniSwitch is disabled but stock recent apps not work.
If I enable Omiswitch - it work, but I prefer use stock recent app instead omniswitch, so I rollback to 20140425 night build

reproduced on SAMSUNG_L0LTE
Same user fault
Settings - more


Gesendet von meinem SGP311 mit Tapatalk
 
Maesto1943
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: May 2014
Quote:
Originally Posted by maxwen View Post
Same user fault
Settings - more
Gesendet von meinem SGP311 mit Tapatalk
Strange reaction.
I think be better to move this option to OmniSwitch dialog and this option should be available only if omniswitch checkbox enabled
Currently it unclear and mislead for end user why stock functionality does not work.
 
maxwen
Old
(Last edited by maxwen; 19th May 2014 at 12:21 AM.)
#6  
Senior Member
Thanks Meter 4461
Posts: 4,204
Join Date: Jun 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Maesto1943 View Post
Strange reaction.
I think be better to move this option to OmniSwitch dialog and this option should be available only if omniswitch checkbox enabled
Currently it unclear and mislead for end user why stock functionality does not work.
Well - it is disabled by default
So you have enabled it at some point and forgot about it. Thats why it's a users fault

Sent from my N1 using Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Samsung Gear Live Stock Firmware Image Pulled, Temp Root

Just yesterday,XDA Recognized Developer and TV ProducerAdamOutlertore apart … more

Draw a Line and Let Your Device Do the Rest with LineitApp

Over the years, since evenbefore Android entered the scene, we have striven to … more

[APK] Chrome Beta 37 Brings First Traces of Material Design

With Android L on the horizon, it’s no surprise that Google’s … more

Immersive Mode on Unrooted Devices with GMD Full Screen Immersive Mode

Everyone likes screen real estate–no question about that. The … more