Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,448 Members 40,735 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Need at&t stock and unlocked atrix HD rom

Tip us?
 
Axelgux
Old
(Last edited by Axelgux; 16th May 2014 at 01:44 AM.) Reason: bad grammar
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Jan 2013
Unhappy Need at&t stock and unlocked atrix HD rom

So, a while ago I started to root my atrix HD and like everybody else I started to try new roms and stuff, I always backed up my stock rom, but one day I accidentally deleted a file from a folder that clockworkMod recovery created, and then when I wanted to return to my stock rom, well it didn't let me do it!
I've tried to go back to stock with RSDlite and myth tools but I simply can't do it (maybe the virtual world hates me)

So I was wondering if any of you could send a me a backed up stock at&t unlocked rom that I could flash with clockwork recovery?
Or can I go back to stock with any other method?
 
devilsking
Old
#2  
devilsking's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 987
Posts: 1,065
Join Date: Sep 2010
Location: Hanoi

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Axelgux View Post
So, a while ago I started to root my atrix HD and like everybody else I started to try new roms and stuff, I always backed up my stock rom, but one day I accidentally deleted a file from a folder that clockworkMod recovery created, and then when I wanted to return to my stock rom, well it didn't let me do it!
I've tried to go back to stock with RSDlite and myth tools but I simply can't do it (maybe the virtual world hates me)

So I was wondering if any of you could send a me a backed up stock at&t unlocked rom that I could flash with clockwork recovery?
Or can I go back to stock with any other method?
Did you unlock bootloader?
How did Myth Tools show you when it cannot help you?
♬ Developer/Themer @ The Myth Team ♬

www.TheMythTeam.com

Supported Devices: Galaxy Ace, Galaxy GIO, Galaxy SII, Nexus 7, Atrix HD
The Following User Says Thank You to devilsking For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
skeevydude
Old
#3  
skeevydude's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,860
Posts: 2,850
Join Date: Feb 2012
Location: Hot Springs
Quote:
Originally Posted by Axelgux View Post
So, a while ago I started to root my atrix HD and like everybody else I started to try new roms and stuff, I always backed up my stock rom, but one day I accidentally deleted a file from a folder that clockworkMod recovery created, and then when I wanted to return to my stock rom, well it didn't let me do it!
I've tried to go back to stock with RSDlite and myth tools but I simply can't do it (maybe the virtual world hates me)

So I was wondering if any of you could send a me a backed up stock at&t unlocked rom that I could flash with clockwork recovery?
Or can I go back to stock with any other method?
Uninstall anything Motorola driver related and once that's done let Myth install the drivers for you. With Windows & Myth, drivers are usually the problem when stocks won't flash. Running RSD as admin as well as disabling UAC can help.

What error does CWM give you? Depending on what it gives and what you deleted, this might be a simple fix.
If I managed to help you, click Thanks.
Please post help questions in your respected devices Q&A forum. That's we have them.
If you need my help, add an @skeevydude to your post or quote me. I'll see it.
Thank You & Have a Nice Day.
Help Me Help You. Sign up for 15gb of free storage at Copy.com using this referral -- I get 5 more GB and you get 5 more GB. We both win.
Atrix HD Off Topic Thread
"Remember there are no stupid questions, just stupid people." -- Mr. Garrison
The Following User Says Thank You to skeevydude For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Axelgux
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by devilsking View Post
Did you unlock bootloader?
How did Myth Tools show you when it cannot help you?
Yes I unlocked bootloader right away with root, It just doesn't progress or anything
 
Axelgux
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by skeevydude View Post
Uninstall anything Motorola driver related and once that's done let Myth install the drivers for you. With Windows & Myth, drivers are usually the problem when stocks won't flash. Running RSD as admin as well as disabling UAC can help.

What error does CWM give you? Depending on what it gives and what you deleted, this might be a simple fix.
I'll try that, thanks.
CWM just say can't flash *name of m backup*

If i remember well I deleted something like this /clockworkmod/.recovery_version
or something related to the backup
 
Axelgux
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by skeevydude View Post
Uninstall anything Motorola driver related and once that's done let Myth install the drivers for you. With Windows & Myth, drivers are usually the problem when stocks won't flash. Running RSD as admin as well as disabling UAC can help.

What error does CWM give you? Depending on what it gives and what you deleted, this might be a simple fix.
UPDATE
I managed to flash stock jellybean with the updated myth tool but now I'm stuck in motorola logo
why is that?
 
skeevydude
Old
#7  
skeevydude's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,860
Posts: 2,850
Join Date: Feb 2012
Location: Hot Springs
Quote:
Originally Posted by Axelgux View Post
UPDATE
I managed to flash stock jellybean with the updated myth tool but now I'm stuck in motorola logo
why is that?
You probably need to factory reset. If you let Myth install Philz CWM, just boot into there and do that. If not, install Philz then continue on. If your bootloader is locked and you can't install Philz, all you can do is a factory reset from stock recovery. If you're unlocked, do what's in the next paragraph else go to the end.

If you were on a custom rom before this (any rom that's Android 4.2 and above) you need to format the internal sd, change the mount point to /data/media, reboot back into recovery, format the internal sd again. Doing a full format of /data after doing all of that probably won't hurt.


There's also the following commands you can also run in fastboot mode. Myth doesn't do the erase tombstones command, but it does the rest.
fastboot erase tombstones
fastboot erase cache
fastboot erase userdata

Myth also doesn't do the fastboot erase modemst1 or modemst2, but that only matters when changing stock Android versions or going from ICS to JB to a custom rom...
If I managed to help you, click Thanks.
Please post help questions in your respected devices Q&A forum. That's we have them.
If you need my help, add an @skeevydude to your post or quote me. I'll see it.
Thank You & Have a Nice Day.
Help Me Help You. Sign up for 15gb of free storage at Copy.com using this referral -- I get 5 more GB and you get 5 more GB. We both win.
Atrix HD Off Topic Thread
"Remember there are no stupid questions, just stupid people." -- Mr. Garrison
The Following User Says Thank You to skeevydude For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Axelgux
Old
#8  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by skeevydude View Post
You probably need to factory reset. If you let Myth install Philz CWM, just boot into there and do that. If not, install Philz then continue on. If your bootloader is locked and you can't install Philz, all you can do is a factory reset from stock recovery. If you're unlocked, do what's in the next paragraph else go to the end.

If you were on a custom rom before this (any rom that's Android 4.2 and above) you need to format the internal sd, change the mount point to /data/media, reboot back into recovery, format the internal sd again. Doing a full format of /data after doing all of that probably won't hurt.


There's also the following commands you can also run in fastboot mode. Myth doesn't do the erase tombstones command, but it does the rest.
fastboot erase tombstones
fastboot erase cache
fastboot erase userdata

Myth also doesn't do the fastboot erase modemst1 or modemst2, but that only matters when changing stock Android versions or going from ICS to JB to a custom rom...
Mygoooooood I really appreciate your help, I did all that and still the same, yes i was in carbon rom kitkat 4.4, and I did all that but still the same :/
 
Axelgux
Old
#9  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by skeevydude View Post
You probably need to factory reset. If you let Myth install Philz CWM, just boot into there and do that. If not, install Philz then continue on. If your bootloader is locked and you can't install Philz, all you can do is a factory reset from stock recovery. If you're unlocked, do what's in the next paragraph else go to the end.

If you were on a custom rom before this (any rom that's Android 4.2 and above) you need to format the internal sd, change the mount point to /data/media, reboot back into recovery, format the internal sd again. Doing a full format of /data after doing all of that probably won't hurt.


There's also the following commands you can also run in fastboot mode. Myth doesn't do the erase tombstones command, but it does the rest.
fastboot erase tombstones
fastboot erase cache
fastboot erase userdata

Myth also doesn't do the fastboot erase modemst1 or modemst2, but that only matters when changing stock Android versions or going from ICS to JB to a custom rom...
sorry to bother again but I think I totally hard bricked my AHD, now in the recovery it says can't mount E:/ and I can't flash any rom :/ thanks for all your help I really appreciate it
 
skeevydude
Old
#10  
skeevydude's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,860
Posts: 2,850
Join Date: Feb 2012
Location: Hot Springs
Quote:
Originally Posted by Axelgux View Post
sorry to bother again but I think I totally hard bricked my AHD, now in the recovery it says can't mount E:/ and I can't flash any rom :/ thanks for all your help I really appreciate it
Flash a stock fastboot, RSD, manually, Myth, whatever works (manually should always work unless you really are bricked), flash the lastest msm8960 Philz cwm (look in the razr hd dev forums), after all that, possibly take a look at post 7...I'm gusssing your a Windows user...but for me, Linux has had better results than Windows flashing stock Motorola phones.
If I managed to help you, click Thanks.
Please post help questions in your respected devices Q&A forum. That's we have them.
If you need my help, add an @skeevydude to your post or quote me. I'll see it.
Thank You & Have a Nice Day.
Help Me Help You. Sign up for 15gb of free storage at Copy.com using this referral -- I get 5 more GB and you get 5 more GB. We both win.
Atrix HD Off Topic Thread
"Remember there are no stupid questions, just stupid people." -- Mr. Garrison

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes