Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,619 Members 46,469 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[T/TL/TX/V][4.3]]New Z2 SystemUI ***Update***

Tip us?
 
belity
Old
#11  
Member - OP
Thanks Meter 15
Posts: 37
Join Date: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by posteso9 View Post
i've tried the flashable one.. but still my ui is FC.. i think it is not compatible with my 4.3 210 version and it is odex..btw thanks
Try delete your systemui.odex and install the new one
 
Xperia-S-Tony
Old
#12  
Xperia-S-Tony's Avatar
Member
Thanks Meter 5
Posts: 32
Join Date: May 2014
Location: Padova
so beatiful! very nice thanks!
 
haizrie
Old
#13  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Nov 2012
Location: Kuala Lumpur
Great work!!! Thanks

Sent from my Xperia V using Tapatalk
 
whalesplaho
Old
#14  
whalesplaho's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1371
Posts: 5,957
Join Date: Feb 2012
Location: Treasure Island
is dis SystemUI working with Serajr KK Xperia Xposed Module?






...what's tha sense of workin' hard if you never get to play...

...Pac


 
belity
Old
#15  
Member - OP
Thanks Meter 15
Posts: 37
Join Date: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by whalesplaho View Post
is dis SystemUI working with Serajr KK Xperia Xposed Module?
i dont know , let try it bro
 
whalesplaho
Old
#16  
whalesplaho's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1371
Posts: 5,957
Join Date: Feb 2012
Location: Treasure Island
Quote:
Originally Posted by belity View Post
i dont know , let try it bro
Okay brov..... thanks!






...what's tha sense of workin' hard if you never get to play...

...Pac


 
posteso9
Old
#17  
posteso9's Avatar
Member
Thanks Meter 2
Posts: 33
Join Date: Mar 2014
Location: Binmaley
now its working on my xv.. after i deodexed it,, thanks
 
doremis
Old
#18  
doremis's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 17
Join Date: Dec 2011
Thumbs up Perfect but....

do not see much analog clock, then if you could move from one screen to another from the drop-down menu by moving your finger without clicking on "notifications" or "Quick Setup". and then down to the operator name but not always "No Service" Thank you
 
belity
Old
#19  
Member - OP
Thanks Meter 15
Posts: 37
Join Date: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by doremis View Post
do not see much analog clock, then if you could move from one screen to another from the drop-down menu by moving your finger without clicking on "notifications" or "Quick Setup". and then down to the operator name but not always "No Service" Thank you
Sry , i can't understand what u said .

p/s: screenshot show "No Service" because i choose airplane mode

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Make Your Own DIY Capacitive Stylus

The XDA Portal is a place where we like to talkabout things that are interesting, fun, and sometimes … more

Remove Unnecessary WhatsApp Elements with Xposed

In modern life, you can’t underestimate the power ofthe dark sidemessaging … more