Post Reply

[Q] Texts not delivered occasionally

OP GAMECOCK1801

19th May 2014, 08:48 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
38 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Hey guys,

Last week experienced something weird. I sent a buddy of mine(Who has an iPhone) a text, and apparently he never got it. I didn't get any failure notification or anything, and it's never happened before with him. Apparently yesterday, the same thing happened to a friend of mine(Who has a S3) when I sent her a text. I updated to 4.4.2 a couple weeks ago and thought that might have something to do with it, but do you think it's just a fluke since it's only happened twice? Or is this some known issue I should get checked out.

Thanks,
Brooks
19th May 2014, 09:54 AM   |  #2  
Mistertac's Avatar
Senior Member
Flag Springfield, Ma
Thanks Meter: 1,918
 
3,754 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by GAMECOCK1801

Hey guys,

Last week experienced something weird. I sent a buddy of mine(Who has an iPhone) a text, and apparently he never got it. I didn't get any failure notification or anything, and it's never happened before with him. Apparently yesterday, the same thing happened to a friend of mine(Who has a S3) when I sent her a text. I updated to 4.4.2 a couple weeks ago and thought that might have something to do with it, but do you think it's just a fluke since it's only happened twice? Or is this some known issue I should get checked out.

Thanks,
Brooks

If it only happened those 2 times I'd chalk it up as just getting lost in phone land maybe lol but if it continues maybe ask someone at Verizon to look into it. Did you do a clean OTA update to 4.4 or did you happen to use one of the methods on here for upgrade/keep root?

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk
19th May 2014, 09:56 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
38 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by Mistertac

If it only happened those 2 times I'd chalk it up as just getting lost in phone land maybe lol but if it continues maybe ask someone at Verizon to look into it. Did you do a clean OTA update to 4.4 or did you happen to use one of the methods on here for upgrade/keep root?

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk

It was clean. It is odd that it happened a couple weeks after everything was upgraded. So maybe it was just a fluke it intercepted by the nsa or something.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon Samsung Galaxy S 4 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank