Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,807,179 Members 41,635 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Solved] motog recovery not working in bootloader

Tip us?
 
fatechand
Old
#11  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 15
Join Date: Mar 2014
Location: Morrona
last KitKat compatibile version of CWM installed like a charme, no problems with root so now my moto g is rooted and running last updated stock ROM.
solved post
 
Dexxon
Old
#12  
Dexxon's Avatar
Member
Thanks Meter 17
Posts: 83
Join Date: Mar 2013
Location: Dörentrup
Quote:
Originally Posted by fatechand View Post
last KitKat compatibile version of CWM installed like a charme, no problems with root so now my moto g is rooted and running last updated stock ROM.
solved post
:thumbup:
Trust me, I'm an engineer.
 
vardhanram
Old
#13  
vardhanram's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 23
Join Date: Jan 2013
Location: Nellore
Unhappy moto g anble to boot up

can u plz help me .... i have a problem with my moto g...
actually i unlock the bootloder..
after that its working with CM11
but now mobile stuck in unlock bootloader screen ..
recovery menu also not working..
when i was trying to instal stock firmware.. everything installing OK... but no results
same thing happen again... stuck in unlock bootloader screen ..

wat is my mobile problem ...

plz suggest me
 
jayrocky11
Old
#14  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: May 2014
Quote:
Originally Posted by vardhanram View Post
can u plz help me .... i have a problem with my moto g...
actually i unlock the bootloder..
after that its working with CM11
but now mobile stuck in unlock bootloader screen ..
recovery menu also not working..
when i was trying to instal stock firmware.. everything installing OK... but no results
same thing happen again... stuck in unlock bootloader screen ..

wat is my mobile problem ...

plz suggest me
Did you found solution?
 
vardhanram
Old
#15  
vardhanram's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 23
Join Date: Jan 2013
Location: Nellore
Quote:
Originally Posted by jayrocky11 View Post
Did you found solution?
no not yet..................
 
NextGenGTR
Old
#16  
NextGenGTR's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 92
Posts: 391
Join Date: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by vardhanram View Post
no not yet..................
How did you flash? I've flashed GPE, Downgrade to JB and different versions of Ktikat e.g. Retail and O2 Uk and nothing has happened.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes