Post Reply

OTA screwed up my phone

OP killedbymonday

19th May 2014, 06:25 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag VISTA
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
My phone is rooted on stock 4.1.2 with a locked bootloader. I have deleted some system apps and I do have lots of xposed modules running. I downloaded the kit kat update but it doesn't install. When I turn off my phone and boot it back up it only works for about 30 seconds then shuts down and goes back to this screen.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1400477126971.jpg
Views:	110
Size:	155.1 KB
ID:	2751565  
19th May 2014, 07:51 AM   |  #2  
triloger's Avatar
Senior Member
Flag Santo Domingo
Thanks Meter: 32
 
154 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by killedbymonday

My phone is rooted on stock 4.1.2 with a locked bootloader. I have deleted some system apps and I do have lots of xposed modules running. I downloaded the kit kat update but it doesn't install. When I turn off my phone and boot it back up it only works for about 30 seconds then shuts down and goes back to this screen.

Try flashing the latest SBF thru rsd, that should fix it, you always have to put your phone the most stock possible so you can be allowed to install the OTA.
19th May 2014, 08:21 AM   |  #3  
OP Junior Member
Flag VISTA
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
I downloaded the latest 4.1.2 firmware, but when I opened it in rsd the process failed and I could not continue.

Sent from my Nexus 7 using XDA Free mobile app
19th May 2014, 04:49 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
8 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by killedbymonday

My phone is rooted on stock 4.1.2 with a locked bootloader. I have deleted some system apps and I do have lots of xposed modules running. I downloaded the kit kat update but it doesn't install. When I turn off my phone and boot it back up it only works for about 30 seconds then shuts down and goes back to this screen.

I had this same problem. I think what is happening is that every time you reboot your phone it powers off in an attempt to install KitKat, but because something went wrong in the initial update, it boots up in fastboot mode.

RSD did not work for me either.

I fixed mine by using House Of Moto. It got me back to stock 4.1.2 (no root). I have not yet tried to update to KitKat again. I will probably try later tonight.

Here's the link http://www.droidrzr.com/index.php/to...se-of-moto-22/

You will have to register with the site to download everything. My activation link went to my spam folder fyi.

Make sure you follow the directions very carefully. (Especially the parts about the script generator and the snapdragon fxz support).

Once I was finished with the entire process, my phone still booted up in fastboot, however when I chose "normal boot" from the fastboot menu it booted up to stock 4.1.2.

I had to follow these directions to get it to boot up normally. http://www.droidrzr.com/index.php/to...-bit-fastboot/

(use the third post in that thread)

You can understand why am hesitant to try the KitKat update again.

UPDATE:

I updated via the OTA and everything went smoothly. Running 4.4.2 without root
Last edited by jetking2; 20th May 2014 at 03:27 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Droid RAZR M General by ThreadRank