FORUMS

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

No signal at WCDMA

137 posts
Thanks Meter: 63
 
By Bordo_Bereli51, Senior Member on 3rd May 2014, 09:23 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
19th May 2014, 03:29 PM |#11  
OP Senior Member
Thanks Meter: 63
 
More
Quote:
Originally Posted by pseudobluz

I've tried and still nothing. As for the Main Version info:

RF cal: NONE
HW Rev.: Not Active

Ideas?

It seems that your Radio Information has gone. Mine says a date, but try this: type in dial *#27663368378#
go to [1]UMTS then to common then to nv rebuild and select load default NV if that does not work go again to nv rebuild and select nv restore
The Following User Says Thank You to Bordo_Bereli51 For This Useful Post: [ View ]
 
 
19th May 2014, 04:57 PM |#12  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by Bordo_Bereli51

It seems that your Radio Information has gone. Mine says a date, but try this: type in dial *#27663368378#
go to [1]UMTS then to common then to nv rebuild and select load default NV if that does not work go again to nv rebuild and select nv restore

Thanks, mate. But I've been impatient and left phone in Repair shop. I'll know the status during the evening. Will update later.
19th May 2014, 07:46 PM |#13  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
They've repaired it with box.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes