FORUMS

Which Lockscreen Security Type Do You Use?

From pattern locks to the controversial face unlock, there are a number of different ways you … more

Xposed 3.0 Alpha 3 Released

A new alpha for the Xposed framework is out and brings several bug fixes. You’ll only need to flash … more

XDA Recap: This Week In Android (Apr 18 – 25)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Custom ROMs vs. Modular Tweaks

Join us in a fun Sunday Debate on Mods and ROMs. Come with your opinions and feel free to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Can't get LTE

15th May 2014, 02:11 AM |#1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 8
 
More
Does anyone know why my S4 is not connecting to LTE even though I'm in the area I only get 4G. My friend xperia z1 gets LTE and he is on T-Mobile too. I have a 5-6 years old sim card trimmed to micro sim can that be the problem?

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
 
 
15th May 2014, 02:31 AM |#2  
The Sickness's Avatar
Recognized Contributor
Flag Somewhere in Texas
Thanks Meter: 14,713
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by supersilko

Does anyone know why my S4 is not connecting to LTE even though I'm in the area I only get 4G. My friend xperia z1 gets LTE and he is on T-Mobile too. I have a 5-6 years old sim card trimmed to micro sim can that be the problem?

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk

Try to force it.
Dial *#2263#
Select LTE/WCDMA

Haters Make Me Famous
Deviant Development Team Member
The Following User Says Thank You to The Sickness For This Useful Post: [ View ]
15th May 2014, 03:00 AM |#3  
PanchoPlanet's Avatar
Senior Member
Flag Crooklyn
Thanks Meter: 808
 
Donate to Me
More
What Rom, what mods.? You may have a conflict with your buildprop that may be causing it.

Pp

Pp.

Sent from my SGH-M919 using XDA Premium 4 mobile app
15th May 2014, 05:17 AM |#4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 8
 
More
I tried forcing it, official stock 4.4.2, wicked v10, cm 10, cm 11 still nothing. My s4 used to be m919n flash to m919 nb4.

Got a updated sim card problem solved

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
Last edited by supersilko; 15th May 2014 at 10:32 PM.
The Following User Says Thank You to supersilko For This Useful Post: [ View ]
16th May 2014, 02:37 AM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by supersilko

Does anyone know why my S4 is not connecting to LTE even though I'm in the area I only get 4G. My friend xperia z1 gets LTE and he is on T-Mobile too. I have a 5-6 years old sim card trimmed to micro sim can that be the problem?

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk

Have you checked your VPN settings?

Sent from my SGH-M919 using XDA Free mobile app
16th May 2014, 03:48 AM |#6  
Kriptik210's Avatar
Senior Member
Crystal River
Thanks Meter: 158
 
More
Quote:
Originally Posted by Pablo_24

Have you checked your VPN settings?

Sent from my SGH-M919 using XDA Free mobile app

I think you mean APN

Sent from my SGH-M919 using XDA Premium 4 mobile app
19th May 2014, 06:41 PM |#7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by Pablo_24

Have you checked your VPN settings?

Sent from my SGH-M919 using XDA Free mobile app

Fixed it by getting a new version of sin card

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
19th May 2014, 09:30 PM |#8  
PanchoPlanet's Avatar
Senior Member
Flag Crooklyn
Thanks Meter: 808
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by supersilko

Fixed it by getting a new version of sin card

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk

Sin card, sounds nasty.
Try Sim card. :thumbup:

Pp.

Sent from my Touchwiz device that never forgets apps.
The Following User Says Thank You to PanchoPlanet For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes