Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Android 5.1 Possibly Coming February 2015

Google released Android 5.0 just over a month ago, and since then Lollipop has been trying to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Bootloader s-off problem please help

OP abzboi

19th May 2014, 08:21 AM   |  #1  
OP Senior Member
Sacramento
Thanks Meter: 47
 
300 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
I was s-off already before and somehow it shows s-on now. I've tried rumrumner, revone, and firewater. They all success but it doesn't show s-off on the bootloader. On firewater it shows there really isn't a helluva lot to do here. bye bye. Which I use google and found that it means I have s-off already. Could it be a bootloader problem? I tried fastboot getvar all and it shows s-on.
19th May 2014, 09:05 AM   |  #2  
AnGrY sCoTsMaN's Avatar
Senior Member
Flag Scotland
Thanks Meter: 130
 
284 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
It's cos you followed the install guide of insertcoin and flashed the hboot that was suggested.. That boot is a modded one by cmviennau am guessing which hides s-on and removes tampered flag etc
19th May 2014, 09:10 AM   |  #3  
OP Senior Member
Sacramento
Thanks Meter: 47
 
300 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Quote:
Originally Posted by Braddison

It's cos you followed the install guide of insertcoin and flashed the hboot that was suggested.. That boot is a modded one by cmviennau am guessing which hides s-on and removes tampered flag etc

Sorry for late reply. I tried to flash a fuu to upgrade firmware and it failed. So I took the att ruu and then I took the ota to upgrade to kit kat firmware (hboot 2.22). Are there anything I could do?
19th May 2014, 10:12 AM   |  #4  
OP Senior Member
Sacramento
Thanks Meter: 47
 
300 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
It also shows tempered so I don't think it's a hboot that I flashed. Could it be bootloader issue?
19th May 2014, 10:58 AM   |  #5  
AnGrY sCoTsMaN's Avatar
Senior Member
Flag Scotland
Thanks Meter: 130
 
284 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Hmm? Well if it's shown as s-on but you are In fact s-off surely that's a bonus?
Try an app that requires s-off to check if you are, or maybe try supercid as you need s-off for that. That's all can suggest.
20th May 2014, 03:53 AM   |  #6  
OP Senior Member
Sacramento
Thanks Meter: 47
 
300 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Quote:
Originally Posted by Braddison

Hmm? Well if it's shown as s-on but you are In fact s-off surely that's a bonus?
Try an app that requires s-off to check if you are, or maybe try supercid as you need s-off for that. That's all can suggest.

Yup, I have s-off and are there any hboot that will show s-off that I could flash? I know that I got s-off because I was able to change cid.
Edit: It also doesn't show the deveoper purpose thing. I didn't flash any hboot. This is like amazing. I don't know what to say. I didn't flash any different hboot after taking the at&t 4.4.2 ota.
Last edited by abzboi; 20th May 2014 at 03:57 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes