Post Reply

Google Play downloads stop at 100% and won't install

17th February 2014, 03:13 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
I have a ZTE V889S (aka ZTE Blade C, ZTE V807) with android 4.1.2. When I download any application/game off the Play Store, it will download up to 100%, yet not install. If I exit google play, wipe the process, and start it again, then it will install the application that it already downloaded. when applications update, I have to restart google play multiple times to update everything, which becomes a nuisance. Does anyone have any ideas as to what is causing this and how I can fix it?

More Details:
I had the problem even on the original android 4.1.2 rom (with the default/not updated play store app), and I currently have Lewa OS (A chinese custom rom), which still has the problem. There is enough space in every possible install location (I've tried setting it to the SD card and the internal storage). The alternative chinese app market has no problem installing applications right after downloading them.

Any help is greatly appreciated.

Phone Specs: gsmchoice.com/en/catalogue/zte/bladec/ZTE-Blade-C.html
Lewa OS Website (in Chinese): lewaos.com/main.html
Last edited by Wolfgange; 17th February 2014 at 03:25 AM.
17th February 2014, 07:18 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Bump...
20th May 2014, 08:17 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Hi, I have the same problem since few days
I'm using a Nexus 4 (4.4.2).
Have you solve it ?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank