Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,888 Members 36,011 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Flashplayer and browser not working

Tip us?
 
Morrpheus
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 15
Posts: 49
Join Date: Dec 2013
Default [Q] Flashplayer and browser not working

Hi,

I have stock ROM and downloaded/installed the hacked flashplayer for 4.4.2 KK (as mentioned in other threads). I am using Dolphin browser with the correct setting, only flashplayer is not working.
When I open a flashsite, the browser crashes (close without message).

I reinstalled the flashplayer, dolphin browser, cleared cache and dalvik cache, but nothing helps. Anyone a clue how to fix this?

Thanks!
 
sherif-bakhoum
Old
#2  
sherif-bakhoum's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 51
Posts: 175
Join Date: Oct 2013
Try Uc browser from play store it's free and work good with flash player

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
 
ahkiongkc
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 39
Posts: 228
Join Date: Feb 2013
Location: Malaysia
Quote:
Originally Posted by Morrpheus View Post
Hi,

I have stock ROM and downloaded/installed the hacked flashplayer for 4.4.2 KK (as mentioned in other threads). I am using Dolphin browser with the correct setting, only flashplayer is not working.
When I open a flashsite, the browser crashes (close without message).

I reinstalled the flashplayer, dolphin browser, cleared cache and dalvik cache, but nothing helps. Anyone a clue how to fix this?

Thanks!
Im using FlashFox it works great!
Samsung Galaxy Note III SM-N9005 | ROM: Resurrection Remix® 4.4.2 KitKat
 
soumen.sam
Old
(Last edited by soumen.sam; 20th May 2014 at 09:47 AM.)
#4  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 151
Join Date: May 2014
Default speedtest.net flast issue

I’m using Adobe Flash player the last version (11.1.115.81) and use it all time firefox and first few time it was working great. But on day it crashed when trying speedtest.net, the browser was not responding. Afterwards it don’t work only for speedtest.net flash, other works nice like youtube etc. Any idea how to fix this?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes