Post Reply

[Q] Modify softkey icons?

OP chaosjh

20th May 2014, 05:08 PM   |  #1  
chaosjh's Avatar
OP Senior Member
Flag Bentonville home of Wally world
Thanks Meter: 40
 
345 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
anybody know how to change the softkeys on viperone? i mean built in, i can dive into the apk and xml files, just wanted a way that otas wont remove every time.
20th May 2014, 06:02 PM   |  #2  
wtoj34's Avatar
Senior Member
Flag San Antonio, TX
Thanks Meter: 151
 
613 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
You can try the play store app called softkeyz

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
The Following User Says Thank You to wtoj34 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in One (M8) Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank