FORUMS

3D Printable Mobile Microscope? Nexus 7 Discontinued – XDA TV

The Nexus 7 2013 has been discontinued on the Google Store! That and … more

Which Lockscreen Security Type Do You Use?

From pattern locks to the controversial face unlock, there are a number of different ways you … more

Xposed 3.0 Alpha 3 Released

A new alpha for the Xposed framework is out and brings several bug fixes. You’ll only need to flash … more

XDA Recap: This Week In Android (Apr 18 – 25)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

help change bottun power menu in android

16th May 2014, 01:54 PM |#1  
nima.yavari's Avatar
OP Member
Flag tehran
Thanks Meter: 90
 
More
hi all
i want change bottun power on end call
how i change?

thanks
 
 
19th May 2014, 06:36 PM |#2  
Senior Member
Flag mont-de-marsan
Thanks Meter: 158
 
More
hello nima.yavari
it's in rsrc.rc1/system/rsrc/bmp/black/voicecall.rbm
best regards
The Following User Says Thank You to yakapa40 For This Useful Post: [ View ]
20th May 2014, 09:59 AM |#4  
nima.yavari's Avatar
OP Member
Flag tehran
Thanks Meter: 90
 
More
thank for help yakapa40
yes i want change in android
20th May 2014, 03:09 PM |#5  
Senior Member
Flag Baku
Thanks Meter: 1,869
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by nima.yavari

thank for help yakapa40
yes i want change in android

If I'm not wrong, "Long press to kill app" option was modified by Tigrouzen for power menu
The Following User Says Thank You to hero355 For This Useful Post: [ View ]
20th May 2014, 07:14 PM |#6  
Senior Member
Flag mont-de-marsan
Thanks Meter: 158
 
More
sorry i'll buy glasses or going to sleep
best regards
The Following User Says Thank You to yakapa40 For This Useful Post: [ View ]
20th May 2014, 09:01 PM |#7  
nima.yavari's Avatar
OP Member
Flag tehran
Thanks Meter: 90
 
More
Quote:
Originally Posted by hero355

If I'm not wrong, "Long press to kill app" option was modified by Tigrouzen for power menu

Long press to kill app on rom control but how change to power menu?
change rom control apk no change
Quote:
Originally Posted by yakapa40

sorry i'll buy glasses or going to sleep
best regards

thank for help bro
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes