Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,777,659 Members 43,632 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Question about CM11

Tip us?
 
carfreak715
Old
#1  
carfreak715's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 7
Posts: 97
Join Date: Mar 2011
Default Question about CM11

I apologize if I'm posting in the wring section, but I didn't see a thread specifically for CM11 in the Android Development section.

So, I've been running CM11 since the day I got the phone (Mother's Day, on the 11th) and couldn't be happier with the results. However, I have issues with the media sound not working when playing something from an app.

For example, I'll boot up the phone and then I'd head into SoundCloud or the Play Store and play a track. Either one, the first time trying to play something works. If I choose a new track to play, my sound is gone. This doesn't include YouTube, that's all good.

So is anyone else having this problem? It's really frustrating.

Sent from my One M8 using Tapatalk
 
wtoj34
Old
#2  
wtoj34's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 147
Posts: 581
Join Date: Jan 2012
Location: San Antonio, TX
It is a known bug with aosp

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk

---------- Post added at 06:06 AM ---------- Previous post was at 05:43 AM ----------

Here's the cm11 thread. All carriers use the same zip but I'm sure we'll have a Verizon thread up as the ROM matures.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2743579

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
If I help any one any where at any time, please let me know by clicking thanks!
Current devices: HTC ONE M8, Galaxy Nexus, Motorola Xoom Former devices: Droid X2, Droid Charge, Note 2,
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes