Post Reply

Scrapbook force closing

OP HG!

13th February 2014, 01:30 PM   |  #1  
HG!'s Avatar
OP Senior Member
Flag Miami
Thanks Meter: 37
 
488 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Anyone had this issue before?
I think the only way is to reset the phone, but that's a hassle.

Any help would be appreciated.
13th February 2014, 03:02 PM   |  #2  
asianflavor's Avatar
Senior Member
Flag Momence
Thanks Meter: 445
 
480 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by HG!

Anyone had this issue before?
I think the only way is to reset the phone, but that's a hassle.

Any help would be appreciated.

Have you tried wiping the cache from Application menu from Settings? Hopefully wiping the cache will take care of it.
The Following User Says Thank You to asianflavor For This Useful Post: [ View ]
21st May 2014, 07:04 PM   |  #3  
HG!'s Avatar
OP Senior Member
Flag Miami
Thanks Meter: 37
 
488 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by asianflavor

Have you tried wiping the cache from Application menu from Settings? Hopefully wiping the cache will take care of it.

hey there, I just saw this.
It's exactly what I did. I also synced with Samsung. Once I opened Scrapbook, everything was in there again.

Thanks!
The Following User Says Thank You to HG! For This Useful Post: [ View ]
21st May 2014, 08:33 PM   |  #4  
asianflavor's Avatar
Senior Member
Flag Momence
Thanks Meter: 445
 
480 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by HG!

hey there, I just saw this.
It's exactly what I did. I also synced with Samsung. Once I opened Scrapbook, everything was in there again.

Thanks!

Glad to see that it's working for you!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes