Post Reply

[Q] Home screens on stock

OP Technojo

21st May 2014, 09:39 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
53 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Is it me or we are stuck with only 3 home screens with the stock ROM?
21st May 2014, 10:48 PM   |  #2  
sbdags's Avatar
Recognized Contributor
Flag Kenilworth, Coventry
Thanks Meter: 13,131
 
11,644 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Technojo

Is it me or we are stuck with only 3 home screens with the stock ROM?

I thought you got 5?
21st May 2014, 11:35 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
53 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by sbdags

I thought you got 5?

Nope! (see attachment) I already have Nova Launcher but would prefer using the Asus one... No worries, I was just like : how can I add more?!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	home_screen.jpg
Views:	25
Size:	251.6 KB
ID:	2756306  
22nd May 2014, 01:28 AM   |  #4  
Sleeepy2's Avatar
Senior Member
Flag Oshawa
Thanks Meter: 102
 
714 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Pinch the screen and you get the option to add and remove the screens. I only use 1.

Sent from my Galaxy Nexus using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to Sleeepy2 For This Useful Post: [ View ]
22nd May 2014, 01:39 AM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
53 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Omg! Thank you so much!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Transformer TF701 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank