CPU Spy Gets an Android Lollipop Makeover

At some point in the distant past, you probably heard of CPU Spy for Android by XDARetired … more

Amazon Fire TV Stick vs Chromecast – XDA TV

There is no doubt that Amazon is a huge player in many markets, and they want to be a huge … more

Fight the Heat and Conserve Battery with EaseUS Coolphone

Memory hungry Android applications are often responsible for making our device … more

Battery Charged in 30 Seconds? Maybe in 2016

Phones and tablets are getting more and more power hungry with each passing generation. Their … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Insufficient storage with 432MB?

OP cooltop101

11th April 2014, 05:59 AM   |  #1  
cooltop101's Avatar
OP Member
Flag richmond
Thanks Meter: 1
 
33 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
Can somene please tell me why i get this

when I have

this much storage left
11th April 2014, 09:30 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 873
 
308 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Smile Hope it will work..
Yep, this is a common issue in Android phones. This has occurred because you have installed that application before. There's an easy solution for the problem. Delete /data/app-lib/ [Folder of that application like com.facebook.orca] and all subfolders. Then install the APK again and it will work. Still not working? Reboot your device and wipe dalvik cache!
22nd May 2014, 12:27 AM   |  #3  
cooltop101's Avatar
OP Member
Flag richmond
Thanks Meter: 1
 
33 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Forever Alone

Yep, this is a common issue in Android phones. This has occurred because you have installed that application before. There's an easy solution for the problem. Delete /data/app-lib/ [Folder of that application like com.facebook.orca] and all subfolders. Then install the APK again and it will work. Still not working? Reboot your device and wipe dalvik cache!

No, still doesnt work and when i did wipe dalvik cache i had to reinstall android and lose everything because every app crashed bedore it even started, sorry in not repkying in a while
22nd May 2014, 01:22 AM   |  #4  
cooltop101's Avatar
OP Member
Flag richmond
Thanks Meter: 1
 
33 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
If it helps any i'm running android-x86
22nd May 2014, 03:48 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 873
 
308 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by cooltop101

If it helps any i'm running android-x86

put app in /data/app folder with Rw-r-r permissions..reboot...it worked for me..
The Following User Says Thank You to Forever Alone For This Useful Post: [ View ]
22nd May 2014, 03:57 AM   |  #6  
cooltop101's Avatar
OP Member
Flag richmond
Thanks Meter: 1
 
33 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Forever Alone

put app in /data/app folder with Rw-r-r permissions..reboot...it worked for me..

So it was alredy rw but that gave me an idea to download the apk here and copied it to /data/app and that installed it somehow
The Following User Says Thank You to cooltop101 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes