Post Reply

[Q] (HELP) Unique Samsung Galaxy S 3 problem

OP SamsungAndro

21st May 2014, 10:54 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: May 2014
Hello guys,

First of all let me introduce myself. My name is Armin, and joined this forum today to find out whats wrong with my GS3 and how to fix it. **Before I posted this thread I searched all the internet, but couldnt even find one person with my problem, so I marked it as unique.

THE PROBLEM:

-After I charge my GS3 it works fine the first 20 minutes;
-Then the signal (yes signal ! ) gets lost, screen starts to flash rapidly;
-Then it freezes (If I dont take out the battery it reboots it self, but failes to boot (I get into a boot lobby), so pulling out the battery is necessery);
-After I manage to turn the GS3 on, the battery is less than 5%, after few seconds, screen flashes rapidly again, and shuts down (no reboot);
-After aprox. 45 minutes I turn the GS3 on, and the battery is over 60%, after 10-20 minutes the problem occures again, and again.
-When I use the GS3 on charger, it works perfectly, after it gets charged and pulled of the charger, problem occures.

*I did following things (and none of them work):

-I did a factory reset;
-I did a hard reset;
-After getting frustrated, I installed a 4.1.2 firmware via odin and did a update to jelly bean via samsung kies.
22nd May 2014, 06:09 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
22 posts
Join Date:Joined: May 2014
Based on the above I am inclined to say it is a hardware fault, to start basic I would try replacing the battery

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Questions and Answers by ThreadRank