Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Asus Google Nexus 7 2013 DEB "razorg" boot loop error

OP darkestrose

17th May 2014, 09:16 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Kandy
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: May 2014
Dear all,

First of all, I do know that this is a common question, but dear moderators, please hear me out. I tried nearly all the suggestions that were posted on similar threats, but none of it worked, and I'm just so fed up. I desperately need help.

As I've said in the topic, I have a Asus Google Nexus 7 2013 LTE version, and about a week ago, I put my table off, and when I put it on again, it was stuck in a boot loop (I had Kit Kat on the device, so the 4 circles that come together at the start, it would just stay there until the battery went dead). I hadn't rooted the device, nor had I I installed any custom firmware.

Anyway, that's the times that I started to look for solutions. I found that I could boot into the bootloader mode, and go to recovery. Once in recovery, I tried the most basic solution of wiping data/factory reset, wiping cache, but when I restarted the system, same boot loop error! Then I tried to flash the Google factory image. Yup, sure enough it flashes, but the boot loop is still there! At the end of my despair, I tried to flash two different customer firmware zip files through ADB sideload, and even with those, the boot loop is still there!

Please, can anyone help me and give me a hint toward the right direction? I live in a country where the Google Nexus tab devices aren't available, and since I got the tablet from a relative in Australia, I can't send it back there. Anyway, since I've unlocked the tab, I don't think it's ethically correct to lock it again and send it to Google.

I know that this has to be a problem with the software of the devices since it's charging is going well, and the bootloader/recovery all work fine, just that whatever I seem to the, the boot loop won't go! Here are a few details that I get when I go to the bootloader

1. PRODUCT NAME - deb
2. VARIANT - deb 32G
3. HW VERSION - rev_e
4. BOOTLOADER VERSION - FLO-04.02
5. BASEBAND VERSION - DEB-G00_2.37.0_1024
6. CARRIER INFO - None
7. SIGNING - yes
8. SECURE BOOT - enabled
9. LOCK STATE - unlocked (had to unlock to go ahead with what I've explained above)

So yeah, is there anyone who can help me? I truly am in a fix!

Darkest Rose
21st May 2014, 11:54 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
I have the same problem. Please someone help us.

Inviato dal mio GT-I9300 utilizzando Tapatalk
22nd May 2014, 01:38 AM   |  #3  
LinearEquation's Avatar
Senior Member
Flag Midwest
Thanks Meter: 424
 
1,742 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Mirothan

I have the same problem. Please someone help us.

Inviato dal mio GT-I9300 utilizzando Tapatalk

If you're bootloader is unlocked then flash the factory images. This should fix your problem.

Sent from my Nexus 7 Flo running CM 11 4.4.2 with ElementalX Kernel using XDA Premium 4 mobile app
22nd May 2014, 08:54 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
I tried to flash stock Image and flash a custom rom, but didnt work . Then I tried the softbrick Fix from the nexus toolkit, same result. My nexus is stuck on the bootanimation. I dont know what to do.

Inviato dal mio GT-I9300 utilizzando Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes