FORUMS

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

Hi htc sense 6.0 are missing

3 posts
Thanks Meter: 0
 
By su99, Junior Member on 22nd May 2014, 11:05 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi
I have a htc One yesteday it said that sense 6.0 are to download. when i tryed it failde an it said to do it manuelt, but htc one says there are no update, I had done factory reaset all what I can do but still no update. Htc support say that it have to go to reperation to flash rom ?
Anyone have a ide how to I get senses 6.0 ?
Sincerly
Su99
 
 
22nd May 2014, 11:14 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 636
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by su99

Hi
I have a htc One yesteday it said that sense 6.0 are to download. when i tryed it failde an it said to do it manuelt, but htc one says there are no update, I had done factory reaset all what I can do but still no update. Htc support say that it have to go to reperation to flash rom ?
Anyone have a ide how to I get senses 6.0 ?
Sincerly
Su99

There might not be a way to do it manually yet, depending on which HTC One you have. But since you didn't tell us which one you have, there's no way to know.
22nd May 2014, 11:17 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi
Quote:
Originally Posted by es0tericcha0s

There might not be a way to do it manually yet, depending on which HTC One you have. But since you didn't tell us which one you have, there's no way to know.

Hi thank you for your replay
i have a htc one
22nd May 2014, 11:21 AM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 636
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by su99

Hi thank you for your replay
i have a htc one

Here's something you might not know... There are quite a few different variants of the HTC One from different carriers and regions and they don't all use the same version of the software. And yes, I know you have the One, because I typed it specifically in my last message.
22nd May 2014, 11:23 AM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
hi
Quote:
Originally Posted by es0tericcha0s

Here's something you might not know... There are quite a few different variants of the HTC One from different carriers and regions and they don't all use the same version of the software. And yes, I know you have the One, because I typed it specifically in my last message.

it is the firs htc one m7 ?
22nd May 2014, 11:41 AM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 636
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by su99

it is the firs htc one m7 ?



I can't make it any more clear. There are different versions of the HTC One and its software depending on where the phone is from. And I am not referring to just this year and last year's models. It's obvious you have the M7 version because the M8 already comes with Sense 6.
Last edited by es0tericcha0s; 22nd May 2014 at 11:49 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes