Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,770,562 Members 37,586 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Root method for 4.4.2 OTA?

Tip us?
 
DJ0224
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 17
Join Date: Apr 2014
Default [Q] Root method for 4.4.2 OTA?

Are the old root methods for 4.3 still valid after taking the 4.4.2 OTA? I tried using kingo root but it will not work. Any help would be greatly appreciated.
 
SomeFknGuy
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 29
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by DJ0224 View Post
Are the old root methods for 4.3 still valid after taking the 4.4.2 OTA? I tried using kingo root but it will not work. Any help would be greatly appreciated.
The way I understand it is they changed something in the code that broke the old roots. Were you rooted before the 4.4.2 OTA? There were many threads here warning against taking the OTA for the risk of loosing root. You may be without it for a while until someone finds a work around for the new code...
 
DJ0224
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 17
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by SomeFknGuy View Post
The way I understand it is they changed something in the code that broke the old roots. Were you rooted before the 4.4.2 OTA? There were many threads here warning against taking the OTA for the risk of loosing root. You may be without it for a while until someone finds a work around for the new code...
No, I was not rooted beforehand. I just recently got the phone and love it. But man I would love to get root access for bloatware, adblock, ect. I guess i'll have to just keep an eye out for a new method when one drops.

Thanks for the quick reply though!
 
Nadious
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Aug 2010
Yeah, in the same boat here. I just got the phone on the day KK dropped, so I assumed the update when i first powered the phone on was an old one. If only I had known! LOL
 
ginfest
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 7
Join Date: Dec 2010
Same here! Hope someone comes up with a solution soon.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes