Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[VIDEO] Verizon HTC One Max on Cricket Wireless and AT&T

OP chrisngrod

27th February 2014, 07:27 PM   |  #31  
Recognized Contributor
Thanks Meter: 699
 
1,435 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Donate to Me
They may have the model in their database as they were planning on releasing it at one point...Not sure...
7th March 2014, 04:24 AM   |  #32  
Member
Thanks Meter: 6
 
32 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Quote:
Originally Posted by chrisngrod

Yeah it doesn't include ATT's LTE bands.

Specs listed below from HTC:

Network1
2G/ 2.5G - GSM/GPRS/EDGE:

  • 850/900/1800/1900 MHz
3G - UMTS/ HSPA:

  • EMEA: 900/1900/2100 MHz with HSPA+ up to 42 Mbps
  • Asia: 850/900/1900/2100 MHz with HSPA+ up to 42 Mbps
  • Sprint: 1900/2100 MHz with HSPA+ up to 14.4 Mbps
  • Verizon: 850/900/1900/2100 MHz with HSPA+ up to 14.4 Mbps
3G - CDMA

  • 800/1900 MHz for Sprint and Verizon
4G - LTE:

  • EMEA: 800/900/1800/2600 MHz
  • Asia: 900/1800/2100/2600 Mhz
  • Sprint: FDD 800/1900 MHz, TDD 2600 MHz
  • Verizon: 700/AWS MHz


I am actually getting 4g data consistently after going into *#*#4636#*#* and changing preferred network type from the verizon default to "GSM//WCDMA/LTE auto" I'm getting 5MB per second or more on t-mobile and att.
Last edited by barrygeorge001001; 7th March 2014 at 05:26 PM.
7th March 2014, 05:43 AM   |  #33  
Senior Member
Flag Spokane WA
Thanks Meter: 50
 
563 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by barrygeorge001001

I am actually getting 4g data consistently after going into *#*#4636#*#* and changing preferred network type from the verizon default to "GSM//WCDMA/LTE auto" I'm getting 5GB per second or more on t-mobile and att

You must have some futuristic tech in your phone to be getting 5GB per second download speed lol.

Sent from my HTC0P3P7 using XDA Premium 4 mobile app
7th March 2014, 03:46 PM   |  #34  
Member
Thanks Meter: 6
 
32 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Sorry mb not gb. Force of habit.

Sent from my HTC6600LVW using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to barrygeorge001001 For This Useful Post: [ View ]
21st March 2014, 12:14 AM   |  #35  
Member
Thanks Meter: 6
 
32 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Not great but not bad either

Sent from my HTC6600LVW using XDA Premium 4 mobile app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1395353641781.jpg
Views:	109
Size:	69.1 KB
ID:	2641310  
21st March 2014, 12:54 AM   |  #36  
Member
Thanks Meter: 6
 
32 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
In build.prop change or add these if they dont exist

ro.ril.gprsclass=14
ro.ril.hsdpa.category=14
ro.ril.hsupa.category=7
ro.ril.hsxpa=2
ro.telephony.lteOnGSMDevice=1
ro.telephony.default_network=9

Also open the /system/customize/ACC/default.xml file, is a boolean variable “sku_id”. Change the value of “sku_id” to the t-mobile one. Then save the file, and reboot your device.


<item type="integer" name="sku_id">11</item>
Last edited by barrygeorge001001; 11th April 2014 at 07:14 PM.
The Following User Says Thank You to barrygeorge001001 For This Useful Post: [ View ]
22nd March 2014, 03:40 AM   |  #37  
Recognized Contributor
Thanks Meter: 699
 
1,435 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Donate to Me
It does show up in their database, i was on it and logged into my account and the model number was there...

Quote:
Originally Posted by Wonders_Never_Cease

They may have the model in their database as they were planning on releasing it at one point...Not sure...

22nd May 2014, 07:45 AM   |  #38  
racosta201045's Avatar
Senior Member
Flag Houston Texas
Thanks Meter: 48
 
161 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by barrygeorge001001

In build.prop change or add these if they dont exist

ro.ril.gprsclass=14
ro.ril.hsdpa.category=14
ro.ril.hsupa.category=7
ro.ril.hsxpa=2
ro.telephony.lteOnGSMDevice=1
ro.telephony.default_network=9

Also open the /system/customize/ACC/default.xml file, is a boolean variable “sku_id”. Change the value of “sku_id” to the t-mobile one. Then save the file, and reboot your device.


<item type="integer" name="sku_id">11</item>



What does this do?

Sent from my Max
22nd May 2014, 05:09 PM   |  #39  
chrisngrod's Avatar
OP Senior Member
Flag Des Moines, IA
Thanks Meter: 284
 
692 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
Donate to Me
More
They're probably suggesting the build.prop modifications in order to get MMS working with the stock MMS application.

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
at&t, att, cricket, htc one max, verizon
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes