Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,482 Members 53,557 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Hybrid properties

Tip us?
 
chastter
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Mar 2012
Location: Kosice
Default [Q] Hybrid properties

Hi guys , first of all I'd just like you thank you for PA as it is It's great I really appreciate your work , keep it up.

To my question, I'd like to know if the all famous hybrid properties are planned to be on the new paranoid android rom. If yes, are there any approximations when ? It's a feature that i am missing the most. Also, is there any other way to change the dpi of the phone ? (I tried build.prop, it doesn really work), cause after using 3.99 for a loong time in phablet mode , everything seems really big right now.

Thanks.
 
Pirateghost
Old
#2  
Pirateghost's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 6317
Posts: 10,090
Join Date: Jul 2010

 
DONATE TO ME
stated many many many times in many different places....

YES. Hybrid is in the works.

If you want to change dpi, you can use Build Prop Editor from play store. It works just fine.
The Following User Says Thank You to Pirateghost For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Jakoozie89
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: May 2014
And there is no tablet mode at all, right? Sorry for asking, but I'm new to this and just installed the latest paranoid android build for Xperia Z Ultra with full gapps, and thought that this was the central feature of this rom.
 
Pirateghost
Old
#4  
Pirateghost's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 6317
Posts: 10,090
Join Date: Jul 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Jakoozie89 View Post
And there is no tablet mode at all, right? Sorry for asking, but I'm new to this and just installed the latest paranoid android build for Xperia Z Ultra with full gapps, and thought that this was the central feature of this rom.
Full tablet ui code was pulled by Google. Nothing we can do about that. Hybrid will give you the ability to change DPI per app though.

Sent from my Nexus 5
 
mechanizedmedic
Old
#5  
Member
Thanks Meter 14
Posts: 68
Join Date: Oct 2011
Location: silicon forest

 
DONATE TO ME
You can also use the Xposed module App Settings to control display/UI settings on a per app basis. It's interface is a little clunkyI but it has most of the functionality of the old hybrid settings (except color).

"...Not now Beverly!!!" -Captain Picard
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes