Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Hybrid properties

OP chastter

5th May 2014, 12:50 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Kosice
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Hi guys , first of all I'd just like you thank you for PA as it is It's great I really appreciate your work , keep it up.

To my question, I'd like to know if the all famous hybrid properties are planned to be on the new paranoid android rom. If yes, are there any approximations when ? It's a feature that i am missing the most. Also, is there any other way to change the dpi of the phone ? (I tried build.prop, it doesn really work), cause after using 3.99 for a loong time in phablet mode , everything seems really big right now.

Thanks.
5th May 2014, 04:32 AM   |  #2  
Pirateghost's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 8,189
 
11,087 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
stated many many many times in many different places....

YES. Hybrid is in the works.

If you want to change dpi, you can use Build Prop Editor from play store. It works just fine.
The Following User Says Thank You to Pirateghost For This Useful Post: [ View ]
14th May 2014, 01:31 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2014
And there is no tablet mode at all, right? Sorry for asking, but I'm new to this and just installed the latest paranoid android build for Xperia Z Ultra with full gapps, and thought that this was the central feature of this rom.
14th May 2014, 03:35 PM   |  #4  
Pirateghost's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 8,189
 
11,087 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Jakoozie89

And there is no tablet mode at all, right? Sorry for asking, but I'm new to this and just installed the latest paranoid android build for Xperia Z Ultra with full gapps, and thought that this was the central feature of this rom.

Full tablet ui code was pulled by Google. Nothing we can do about that. Hybrid will give you the ability to change DPI per app though.

Sent from my Nexus 5
22nd May 2014, 09:12 PM   |  #5  
Member
Flag silicon forest
Thanks Meter: 14
 
68 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Donate to Me
More
You can also use the Xposed module App Settings to control display/UI settings on a per app basis. It's interface is a little clunkyI but it has most of the functionality of the old hybrid settings (except color).

"...Not now Beverly!!!" -Captain Picard
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes