Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Can someone with a Sprint number switch over to a SGH-T999?

OP EXV

22nd May 2014, 02:04 PM   |  #1  
EXV's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 70
 
266 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
My girlfriend has Sprint but her phone bit the dust. I offered her my current phone but I am not sure if she can just put her SIM in this phone and use it. Is there anything I would need to do to prepare my current phone (running SlimBean 4.2.2 w/ Ktoonz) for her?
22nd May 2014, 04:05 PM   |  #2  
Perseus's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Atlantis
Thanks Meter: 4,607
 
7,510 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
You need a CDMA phone for it to to work on Sprint. If your phone is unlocked, you could try putting her SIM in your phone and see if you get a Signal.

The only change if any would be to change the APN (Settings>More>Access Point Name).
The Following User Says Thank You to Perseus For This Useful Post: [ View ]
22nd May 2014, 07:51 PM   |  #3  
DocHoliday77's Avatar
Recognized Contributor
Flag HuntsVegas!!!
Thanks Meter: 6,487
 
9,195 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
Going between Sprint and T-Mobile you will find that it works as a phone, but will only ever get Edge data service.

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to DocHoliday77 For This Useful Post: [ View ]
22nd May 2014, 11:12 PM   |  #4  
EXV's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 70
 
266 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Thanks for the answers guys. Turns out she was covered by the one year warranty from the factory. So she's getting a replacement Monday. I appreciate the response!!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes