Post Reply

VS980 Stuck on LG logo, no adb or fastboot

7th January 2014, 03:36 AM   |  #1  
OP Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 7
 
63 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Hello, I have seem to soft-bricked my device. I was installing a ROM using TWRP (I forgot the version) and it was taking a very long time, then I stupidly shut-off my phone, and when I turned it on, it was stuck on the LG logo. I cannot boot into recovery using Power + Volume Up button, and I have no idea how to fix this!
Thank you.
EDIT: Got into recovery. The whole /system was wiped, I re-flashed CM10.2, now stuck in boot loop of the Cyanogen Mod boot logo,
Last edited by hiddenfive; 7th January 2014 at 03:46 AM. Reason: update
8th January 2014, 12:15 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Quote:
Originally Posted by hiddenfive

Hello, I have seem to soft-bricked my device. I was installing a ROM using TWRP (I forgot the version) and it was taking a very long time, then I stupidly shut-off my phone, and when I turned it on, it was stuck on the LG logo. I cannot boot into recovery using Power + Volume Up button, and I have no idea how to fix this!
Thank you.
EDIT: Got into recovery. The whole /system was wiped, I re-flashed CM10.2, now stuck in boot loop of the Cyanogen Mod boot logo,

It would appear that I did something very similar and is stuck at the logo boot loop. How were you able to get back into recovery?
9th January 2014, 12:02 AM   |  #3  
OP Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 7
 
63 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by colinexl

It would appear that I did something very similar and is stuck at the logo boot loop. How were you able to get back into recovery?

Do you have the LG bootlogo coming up, if so try this:
Turn off phone, then when off, hold down power and volume down button until it reaches the LG logo and then release and hold it down again, if that doesn't work, when just hold it down until you see a screen that says something like: Hard reset/ factory reset. For me it took me to my recovery screen, where I just flashed a older ROM onto it. I then later flashed a recovery file. I hope this helps, and if you need it any clearer, just reply
9th January 2014, 05:46 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Quote:
Originally Posted by hiddenfive

Do you have the LG bootlogo coming up, if so try this:
Turn off phone, then when off, hold down power and volume down button until it reaches the LG logo and then release and hold it down again, if that doesn't work, when just hold it down until you see a screen that says something like: Hard reset/ factory reset. For me it took me to my recovery screen, where I just flashed a older ROM onto it. I then later flashed a recovery file. I hope this helps, and if you need it any clearer, just reply

Thanks for the reply! I was able to get into the factory reset but had to follow slightly different instructions. The way I've seen it on most wiki sites is that you hold Volume Down and Power button at the same time until the LG logo shows up, then release them and press them down again. This never worked for me.

What I had to do was hold Volume Down and Power button until the LG logo shows up, then release ONLY the Power button while still holding the Volume Down button, then press the Power button again. This method got me into the factory reset consistently and was able to get back into recovery.

Best,
Colin
23rd May 2014, 12:04 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by hiddenfive

Hello, I have seem to soft-bricked my device. I was installing a ROM using TWRP (I forgot the version) and it was taking a very long time, then I stupidly shut-off my phone, and when I turned it on, it was stuck on the LG logo. I cannot boot into recovery using Power + Volume Up button, and I have no idea how to fix this!
Thank you.
EDIT: Got into recovery. The whole /system was wiped, I re-flashed CM10.2, now stuck in boot loop of the Cyanogen Mod boot logo,

any luck finding a solution? I'm having the same problem.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank