Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,738,692 Members 40,724 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

LTE issues.

Tip us?
 
Seesh
Old
#1  
Seesh's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: May 2014
Default LTE issues.

Is anyone else finding that their phone will not connect to LTE?

I did *#*#4636#*#* and tried to change it from WCDMA Preferred, but it does not allow me to do so.

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using XDA Premium 4 mobile app
 
C0derbear
Old
#2  
Member
Thanks Meter 10
Posts: 44
Join Date: Nov 2012
zero issues with ATT in the wilkes-barre/scranton pa vicinity.

doubt that helps yo though.
 
Seesh
Old
#3  
Seesh's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: May 2014
Southern Connecticut area here. Is yours set to WCDMA preferred as well?

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using XDA Premium 4 mobile app
 
johnkirchner
Old
#4  
johnkirchner's Avatar
Member
Thanks Meter 14
Posts: 36
Join Date: Aug 2010
Location: Montana
Mine is set to lte/GSM auto and will connect to 4G lte when I am in a city with it. Montana has only a few cities with lte and mine is surprisingly not one of them.

Sent from my AT&T Samsung Galaxy S5.
-------------------------
AT&T Samsung Galaxy S5...........Check
Root.............................................. Check (thanks @GeoHot)
4G LTE.........................................Doh!, Not Yet - Thanks AT&T!
 
Seesh
Old
#5  
Seesh's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: May 2014
It happened to be a bad SIM card. I went into AT&T and they put in a new one. LTE popped right up. Problem solved.

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using XDA Premium 4 mobile app
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes