Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Can't set graphics in AVP Evolution on high, apparently Shield isn't a Tegra 4 device

OP nex86

20th May 2014, 08:39 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 40
 
503 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Just bought AVP Evolution off the Play Store, when I try to set the graphics in the options to high it says:
"Only available on Tegra 4 devices" and won't let me chose it.

Oooookay apparently my Shield isn't a Tegra 4 device ? ^^

The game is even features in the Tegra Zone ..

suggestions?
Last edited by nex86; 20th May 2014 at 08:45 PM.
20th May 2014, 11:47 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Dallas
Thanks Meter: 121
 
731 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
Quote:
Originally Posted by nex86

Just bought AVP Evolution off the Play Store, when I try to set the graphics in the options to high it says:
"Only available on Tegra 4 devices" and won't let me chose it.

Oooookay apparently my Shield isn't a Tegra 4 device ? ^^

The game is even features in the Tegra Zone ..

suggestions?

The Shield uses a second gen Tegra 4 GPU to my knowledge. So it is possible the game needs an update to work with the second gen version. I can assure you it has a Tegra 4 processor. Just open it and see or Google Nvidia Shield tear down. It is stamped right there on the chip.
23rd May 2014, 01:56 PM   |  #3  
Member
Flag Southport, NC
Thanks Meter: 4
 
43 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
If it's still not working, post a negative review on the game, that may spur a patch
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes