Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,779,990 Members 37,126 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

how to port canvas 2 rom to canvas hd?

Tip us?
 
Darklord96
Old
#1  
Darklord96's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 682
Posts: 423
Join Date: Feb 2014
Location: Chandigarh
Post how to port canvas 2 rom to canvas hd?

Hello canvas 2 users
As far as i kno canvas 2 has the best devz so i came here to ask this question

Just tell me the whole procedure if anyone can
I will add credits to u in my rom

Porting canvas 2 rom to canvas hd and vica versa

Thank you in advance

 
Recognized Noob
Old
#2  
Recognized Noob's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 291
Posts: 658
Join Date: Aug 2013
Location: ON YOUR BED
Quote:
Originally Posted by Darklord96 View Post
Hello canvas 2 users
As far as i kno canvas 2 has the best devz so i came here to ask this question

Just tell me the whole procedure if anyone can
I will add credits to u in my rom

Porting canvas 2 rom to canvas hd and vica versa

Thank you in advance
I don't have the answer but I was curious: why would you want to port c2 ROM to canvas hd?
If I'd observed all the RULES, I'd never have got ANYWHERE

CLICK IF I HELPED! (AND EVEN IF I DIDN'T)
 
Darklord96
Old
#3  
Darklord96's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 682
Posts: 423
Join Date: Feb 2014
Location: Chandigarh
Quote:
Originally Posted by Recognized Noob View Post
I don't have the answer but I was curious: why would you want to port c2 ROM to canvas hd?
I m actually porting mt6582 to mt6589
I wanna apply the same method
I just wanna kno the extact libs that are replaced

 
CODE_WORKX
Old
#4  
CODE_WORKX's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 497
Posts: 428
Join Date: Aug 2013
Location: Ahmedabad
Quote:
Originally Posted by Darklord96 View Post
I m actually porting mt6582 to mt6589
I wanna apply the same method
I just wanna kno the extact libs that are replaced
i know the method.....of porting from chd to canvas 2
 
Darklord96
Old
#5  
Darklord96's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 682
Posts: 423
Join Date: Feb 2014
Location: Chandigarh
Quote:
Originally Posted by Avenger4droid View Post
i know the method.....of porting from chd to canvas 2
post it here bro
as fast as you can

thanks in advance


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes