Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

how to port canvas 2 rom to canvas hd?

OP Darklord96

23rd May 2014, 01:42 PM   |  #1  
Darklord96's Avatar
OP Senior Member
Flag Chandigarh
Thanks Meter: 697
 
424 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Hello canvas 2 users
As far as i kno canvas 2 has the best devz so i came here to ask this question

Just tell me the whole procedure if anyone can
I will add credits to u in my rom

Porting canvas 2 rom to canvas hd and vica versa

Thank you in advance
23rd May 2014, 03:24 PM   |  #2  
Recognized Noob's Avatar
Senior Member
Flag ON YOUR BED
Thanks Meter: 310
 
759 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by Darklord96

Hello canvas 2 users
As far as i kno canvas 2 has the best devz so i came here to ask this question

Just tell me the whole procedure if anyone can
I will add credits to u in my rom

Porting canvas 2 rom to canvas hd and vica versa

Thank you in advance

I don't have the answer but I was curious: why would you want to port c2 ROM to canvas hd?
23rd May 2014, 05:12 PM   |  #3  
Darklord96's Avatar
OP Senior Member
Flag Chandigarh
Thanks Meter: 697
 
424 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by Recognized Noob

I don't have the answer but I was curious: why would you want to port c2 ROM to canvas hd?

I m actually porting mt6582 to mt6589
I wanna apply the same method
I just wanna kno the extact libs that are replaced
23rd May 2014, 05:28 PM   |  #4  
CODE_WORKX's Avatar
Senior Member
Flag Ahmedabad
Thanks Meter: 508
 
428 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by Darklord96

I m actually porting mt6582 to mt6589
I wanna apply the same method
I just wanna kno the extact libs that are replaced

i know the method.....of porting from chd to canvas 2
23rd May 2014, 06:31 PM   |  #5  
Darklord96's Avatar
OP Senior Member
Flag Chandigarh
Thanks Meter: 697
 
424 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by Avenger4droid

i know the method.....of porting from chd to canvas 2

post it here bro
as fast as you can

thanks in advance

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes