Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Set Up Your MediaTek Device with Comprehensive Beginner’s Guide

As can be seen with the use of MediaTek chips in Android One devices … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Returning to Stock?

OP juzek87

21st May 2014, 12:40 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Hi guys i cant find info about teturning to Stock bootloader from jounpobear. I need that to return to locked bootloader and s-on.


Sent from my HTC using Tapatalk
21st May 2014, 12:48 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 1
 
97 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by juzek87

Hi guys i cant find info about teturning to Stock bootloader from jounpobear. I need that to return to locked bootloader and s-on.


Sent from my HTC using Tapatalk

Try this guide here:

http://www.pocketables.com/2011/08/h...n-state-1.html



i'm still new to this stuff myself, but that guide may help you
21st May 2014, 12:59 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
On that site i cant download Stock ruu, but i want to have stock bootloader with locked status and s-on becouse in repair they told


Sent from my HTC using Tapatalk
21st May 2014, 01:05 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
me that firmware isnt Installed in right way and thats the reason why my digitizer reaction isnt correct


Sent from my HTC using Tapatalk
21st May 2014, 04:01 PM   |  #5  
Brian706's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 144
 
331 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Are you on CDMA (sprint) or the GSM version?
23rd May 2014, 07:55 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Im on GSM version i managed to install Stock i used query bootloader then lock bootloader and install Stock ruu from SD Card then i got locked bootloader and from adb i run command to s-on


Sent from my HTC using Tapatalk
23rd May 2014, 08:57 PM   |  #7  
Brian706's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 144
 
331 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Sweet! Glad you got it.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes