Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,812,812 Members 51,099 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] About 3.5G (H+) in CloudyStock 2.2

Tip us?
 
lucasgunitro
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 19
Join Date: Mar 2014
Location: Cabo Frio
Default [Q] About 3.5G (H+) in CloudyStock 2.2

Hello, friends!

I have a question about 3.5G (H+) in cloudyStock 2.2. When I connected the 3G connection on Stock Rom (D805 - Brazil) I could browse 3.5G (H +) normally. But now that I'm in CloudyStock Rom 2.2, I turn on 3G and appears only the "H" symbol. Because it no longer appears the symbol "H +" on CloudyStock? Is it normal? is that I am no longer looking at 3.5G in CloudyStock?
What should I do to re-navigate 3.5G (H +) in cloudyStock?

OBS:. Did a clean install and installed the baseband D805.

Sorry for English, I used Google Translate for that.

Thanks, awaiting an answer.
 
danial.aw
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 120
Posts: 1,193
Join Date: Feb 2009
Location: Kitchener
For some of the Roms it only shows H check the settings about screen and see if you get HSPAP that would mean you are getting H+
The Following 2 Users Say Thank You to danial.aw For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
lucasgunitro
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 19
Join Date: Mar 2014
Location: Cabo Frio
Quote:
Originally Posted by danial.aw View Post
For some of the Roms it only shows H check the settings about screen and see if you get HSPAP that would mean you are getting H+
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1400877221295.jpg
Views:	55
Size:	37.8 KB
ID:	2759696

Could this, correct?
So it's all right for my connection 3.5G (H+), only ROM that does not show the symbol, right?

Thanks, man!


Enviado de meu LG-D805 usando Tapatalk
LG G2 D805
Rom: CloudyG3 1.1
 
danial.aw
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 120
Posts: 1,193
Join Date: Feb 2009
Location: Kitchener
Quote:
Originally Posted by lucasgunitro View Post
Attachment 2759696

Could this, correct?
So it's all right for my connection 3.5G (H+), only ROM that does not show the symbol, right?

Thanks, man!


Enviado de meu LG-D805 usando Tapatalk
ya you are connected to H+
 
lucasgunitro
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 19
Join Date: Mar 2014
Location: Cabo Frio
Quote:
Originally Posted by danial.aw View Post
ya you are connected to H+

Ok, I had not thought to do that before. Thanks anyway, man!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes