Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,482 Members 53,919 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Can't get mobile data to work om AT&T.

Tip us?
 
ChopinLives81
Old
#11  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 18
Join Date: May 2011
Yeah I was able to fix the problem by using the cingular apn setting, but that was on the 55 firmware, I updated to the 69 firmware and the default at&t apn settings that you can download to the phone worked. I have a D6503.
 
coolmingli
Old
#12  
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 194
Join Date: Jan 2013
Location: San Francisco
I am on ATT, I don't get the LTE icon, only 4G symbol, speed seems fine, but no LTE icon, APN setting was set when I download the MMS setting,
for those Z2 users on ATT, do you have LTE icon on your phone ?
 
lovemyram4x4
Old
#13  
lovemyram4x4's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 125
Join Date: Jun 2008
The LTE & 4G icons seem to depend on which firmware you're running. It looks like 55 showed LTE, 69 showed 4G and 402 went back to LTE.

Sent from my D6503 using Xparent Red Tapatalk 2
 
ChopinLives81
Old
#14  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 18
Join Date: May 2011
Yeah I'll also comfirm the firmware icon changes. .69 removed the LTE icon for me too. No worries, speed is still the same.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Return to Outer Space Outer Space with Ship Up Game

Since the release of Flappy Birds, we’ve had the “fortune” to see … more

Device Review: OnePlus One

Seemingly every day, there are a bunch of new devices being released. Some are budget devices and some are … more

Browse the Internet with the Innovative Atlas Web Browser

For the most part, Chrome, Firefox, and Dolphin Browser have no real rivals among … more

Choose from Over a Thousand Battery Styles with 3Minit Battery Mod

The battery style in stock Android looks pretty dull. It doesn’t … more